Τετάρτη 27 Ιουλίου 2011

Τρεις τραυματίες σε τροχαίο στην έξω παναγίτσα με δίκυκλα

Τρεις τραυματίες είναι ο απολογισμός πλαγιομετωπικής σύγκρουσης δύο δικύκλων που σημειώθηκε χθες Τρίτη στις 6.30 το απόγευμα στην έξω παναγιτσα Τραυματίες είναι ο 39 χρονος Δημήτρης Κορδώνης  οδηγός της μηχανής μάρκας afrika 750 με   συνεπιβάτη τον Αργήρη Κατσούλη 20 χρόνων καί η δυο απο τα ψαχνά καί στό αλλο δίκυκλο  επέβαινε ο   Π.Μπουρλίδης από την αρτάκη                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Σάββατο 23 Ιουλίου 2011

Επέστρεψε Το Fast Food Pizza Μπόζος

Εδώ και δύο ημέρες λειτουργεί και πάλι το αγαπημένο κατάστημα pizza Μπόζος, όπου μας κρατούσε συντροφιά με τις νοστιμότατες λιχουδιές, όπως πίτσα, τυρόπιτα, μπουγάτσα και όχι μόνο. Επιστρέφει ανανεωμένος, για να μας κρατήσει παρέα όλο το καλοκαίρι και το χειμώνα. Επισκεφθείτε τον και δεν θα χάσετε. Όλοι στον Μπόζο.

πηγη evia logos

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Τραγικό τροχαίο ατύχημα στα ψαχνά

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα συνέβη σήμερα στην μία τα ξημερώματα στην περιοχή των Ψαχνών. Συγκεκριμένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τέσσερις φίλοι, κινούμενο προς τα Πολιτικά Ευβοίας ξέφυγε της πορείας του λίγο μετά την Βιοτεχνία συσκευασίας αγροτικών προϊόντων Γεωργίου και συγκεκριμένα στην πρώτη αριστερή στροφή, πιθανότατα λόγω υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα να φύγει από το οδόστρωμα και να προσκρούσει σε παρακείμενο δένδρο (ελιά) τ οποίο βρισκόταν σε παρακείμενο κτήμα.
Από την πρόσκρουση σκοτώθηκε επί τόπου ο νεαρός Βασίλης Σολωμός, ο οποίος ήταν επιβαίνων στο όχημα, ενώ τραυματίστηκε σοβαρά ένας εκ των συνεπιβαινόντων. Το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες και άμεση ήταν η αντίδραση της πυροσβεστικής υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ, οι οποίοι μετέφεραν τα άτυχα παιδιά στο Νοσοκομείο Χαλκίδας. Εκεί διαπιστώθηκε επίσημα ο θάνατος του νεαρού Σολωμού και κρατείται για νοσηλεία ο δεύτερος σοβαρά τραυματισμένος.

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Τα πεπραγμένα του δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων

Δείτε βίντεο από την προχθεσινή ανοιχτή συνεδράιση για τα πεπραγμένα του δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων  στο tv messapia κλικ εδω

Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Γύρισαν το αμάξι σπίτι σπρώχνοντας το, για να μην τους κάνουν αλκοτέστ!




Δέκα κινέζοι έσπρωξαν με τα χέρια το αμάξι του αφεντικού τους 3 μίλια, γιατί… ήταν όλοι μεθυσμένοι (και το αφεντικό) και ο νόμος ως γνωστόν απαγορεύει να οδηγεί κάποιος μεθυσμένος!!!

Όταν ο ... ZhangFei μετά από ένα πάρτι, γράφουν τα ξένα μέσα ενημέρωσης, ανακοίνωσε ότι είναι πολύ μεθυσμένος για να οδηγήσει, οι υπάλληλοι του, που παρευρίσκονταν εκεί, έψαξαν να βρουν λύση για το πώς θα γυρίσει σπίτι.

Συνειδητοποίησαν όμως ότι είναι πολύ μεθυσμένοι και δεν έχουν όρεξη να περάσουν το βράδυ στο κρατητήριο αν τυχόν γίνουν αντιληπτοί από τις αρχές.

Ο πρόεδρος της εταιρείας πρότεινε στους υπαλλήλους να οδηγήσουν τον διευθυντή σπίτι σπρώχνοντας το αμάξι. Και αυτοί το έκαναν!
Μάλιστα, στην διάρκεια της 45λεπτης διαδρομής τραγουδούσαν και γελούσαν…



Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com