την
Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016 και ώρα 20:30,
στην Πλατεία Δ.Δ
Καθενών, του 2ου Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας, με
θέμα ''Ευβοικές Παραδοσιακές Γεύσεις''.
12 Πολιτιστικοί
Σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής, θα διαγωνιστούν προκριματικά, με παράθεση
Ευβοϊκών παραδοσιακών εδεσμάτων (Κυρίως πιάτο και Σούπα), τα οποία θα
αξιολογηθούν από επιτροπή ειδικών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της
Γαστρονομίας. Οι τρεις νικητές των “Λευκών Σκούφων”, θα αναδειχθούν μετά
την εκτέλεση συνταγής, που θα λάβει χώρα, ζωντανά μπροστά στο κοινό.
O κ. Κούκιος Θεόδωρος, Chef, θα μας μαγειρέψει ζωντανά, παρουσιάζοντας
τις γαστρονομικές δημιουργίες του.
Η
Ελληνική Ακαδημία Αρχιμαγείρων συμμετέχει στην Επιτροπή Γευσιγνωσίας με τους:
κ.
Αντωνιάδη Ηλία, Chef, κ.
Καστόρη Γεώργιο, Chef,και
τον κ.
Κούκιο Θεόδωρο, Chef -
Τακτικά Μέλη.
Επίτιμος
γευσιγνώστης της βραδιάς, Guest Star, o κ. Σακελλαρίου Νικόλας, Chef.
Παρουσίαση
– Stand up Comedy, ο καταξιωμένος ηθοποιός, κ. Χατζηπαύλου Γιώργος.
Υποστηρικτές με την ενεργό παρουσία
και συμμετοχή τους, οι Ευβοϊκές εταιρίες προϊόντων, “ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΔΙΡΦΥΣ Α.Ε”, “ΕΥΒΟΙΚΗ ΖΥΜΗ Α.Β.Ε.Ε”, “ΒΙΟΦΑΡΜ
Α.Ε” και “ΚΤΗΜΑ ΑΒΑΝΤΙΣ’’.
To συγκρότημα “FORMAGE BLANC”, θα επενδύσει μουσικά τη βραδιά.
Η Είσοδος είναι Ελεύθερη για το κοινό.
Η
υπόψη εκδήλωση υλοποιείται υπό την
αιγίδα του Δήμου
Διρφύων – Μεσσαπίων (ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου