Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

                                               Ψαχνά, 18 Σεπτεμβρίου 2014

Η έλλειψη νερού που συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν καθημερινά οι δημότες της πόλης των Ψαχνών όπως και της Καστέλλας επισπεύδει την ανάγκη για καθιέρωση γενικής διακοπής της υδροδότησης των ανωτέρω περιοχών κατά τις βραδινές ώρες.

Κατά συνέπεια, προκειμένου να εξομαλυνθεί η κατάσταση τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενημερώνουμε με την παρούσα ότι, από σήμερα και μέχρι νεωτέρας, θα προβαίνουμε καθημερινά σε διακοπές νερού των ανωτέρω περιοχών από τις 23:00 έως και τις 06:00.

Ευελπιστούμε ότι με αυτόν τον τρόπο θα διασφαλίσουμε επαρκή ποσότητα νερού, τουλάχιστον κατά τις πρωινές ώρες, στη διάρκεια των οποίων η ζήτησή του σημειώνει τη μεγαλύτερη αύξηση.

Για ακόμη μια φορά ζητούμε την κατανόηση των δημοτών μας, ωστόσο οι τακτικές που μέχρι στιγμής έχουμε ακολουθήσει αποτελούν την ύστατη λύση, αφού διαρκώς ανακύπτουν προβλήματα που πολλές φορές ξεπερνούν τις δυνάμεις μας.

Οι προσπάθειες από την πλευρά μας ως δημοτικής αρχής έχουν επιστρατευτεί στο μέγιστο βαθμό. Πλέον, κρίνεται απολύτως αναγκαία και η προσωπική συμβολή των ίδιων των δημοτών. Για το λόγο αυτό, εφιστάται η προσοχή όλων, καθώς η διαφύλαξη του πολυτιμότερου αγαθού που μάς έχει προσφέρει η φύση αποτελεί ευθύνη και χρέος κάθε δημότη ξεχωριστά και όλων μαζί.


Ο Δήμαρχος
 Διρφύων – Μεσσαπίων
Γεώργιος Ψαθάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com