Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Τα είχε όλα η Αποκριάτικη Εκδήλωση στο 2ο Δημοτικό Ψαχνών


Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η αποκριάτικη εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών, την Παρασκευή 4 Μαρτίου στις 8 το βράδυ.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου Κώστας Σταθαράς στην ομιλία του τόνισε ότι η πρωτοβουλία αυτή πάρθηκε με σκοπό να φέρει ποιο κοντά παιδιά - γονείς και δασκάλους, αφού τους δίνεται η δυνατότητα να συζητήσουν και να διασκεδάσουν με ένα διαφορετικό τρόπο και όπως τόνισε είναι η πρώτη επίσημη εκδήλωση του νέου ΔΣ του Συλλόγου ενόψει των επόμενων εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι περισσότεροι μαθητές και μαθήτριες του σχολείου, γονείς και φίλοι, οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου, ο Διευθυντής Γιάννης Καρκαλής, οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Λαφαζάνης και Γιώργος Λάμπρου του Δήμου Διρφύων-Μεσαπίων, η Δημοτική Σύμβουλος Φάνη Ψαθά κ.α.
Η εκδήλωση, στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών, πραγματοποιήθηκε σε υπέροχο αποκριάτικο κλίμα με ξέφρενο γλέντι για μικρούς και μεγάλους μέχρι αργά το βράδυ.  Ο κόσμος διασκέδασε με ζωντανή μουσική και ζεστό φαγητό που είχε επιμεληθεί ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, ενώ στο περιθώριο της βραδιάς μοιράστηκαν πολλά και πλούσια δώρα.
2o_dim_pasxnwn_apokries_100

2o_dim_pasxnwn_apokries_9

2o_dim_pasxnwn_apokries_7

2o_dim_pasxnwn_apokries_8
2o_dim_pasxnwn_apokries_3
2o_dim_pasxnwn_apokries13


2o_dim_pasxnwn_apokries16
2o_dim_pasxnwn_apokries_12


2o_dim_pasxnwn_apokries_15

2o_dim_pasxnwn_apokries_5

2o_dim_pasxnwn_apokries2

2o_dim_pasxnwn_apokries11


2o_dim_pasxnwn_apokries12

2o_dim_pasxnwn_apokries_6













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com