Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Με επιτυχία εορτάστηκε χθες η Ώρα Γης καί στα ψαχνά

Εχθές, όπως σε πολλά μέρη του κόσμου, έτσι και στην περιοχή των Ψαχνών έσβησαν τα φώτα στις 8:30 το βράδυ και ακολούθησαν παιχνίδια από το Πρώτο Σύστημα Προσκόπων του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων που διοργάνωσε την όλη εκδήλωση. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι αντιδήμαρχοι κος Γιώργος Λάμπρου, κα Ανθούλα Κατσσίκα-Λαφαζάνη και ο κος Γιώργος Λαφαζάνης. Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν από τους Σύλλογους Πάλης-Ρυθμικής Διρφύων Μεσαπίων οι αθλητές Φανή Ψαθά, Βασίλης Κολλάρος και Αλέξανδρος Ρουσόδημος και από τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων οι κες. Σοφία Ρουσοδήμου και Αντιγόνη Καραδόντα (η οποία ανήκει και στο Διοικητικό Σύμβούλιο του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών) και ο κος Γιώργος Ρουσόδημος. Από τον σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ο Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών εκτός από την κα Καραδόντα, παρόντες ήταν και ο πρόεδρος του συλλόγου κος Κώστας Σταθαράς και η κα Παναγιώτα Παπακυριακού.Επίσης παρευρίσκετο και από το σύλλογο Γαία ο Κώστας Μαζαράκης.
Οι Πρόσκοποι πραγματοποίησαν αρκετά παιχνίδια, με μπάλα, με σχοινί, άλλα ομαδικά παιχνίδια αλλά και παιχνίδι παντομίμας. Επίσης ενδιαφέρον προκάλεσε ο σταθμός που είχαν οι πρόσκοποι Κατερίνα Κυρίκου και Νίκος Ρουσονικολός, στον οποίο σταθμό οι υπόλοιποι πρόσκοποι θα έπρεπε να βρουν σε περίπτωση, που ξεχείλιζε ο Μεσσάπιος, τι πράγματα θα έπαιρναν μαζί τους κατευθυνόμενοι προς την Δίρφυ για να γλιτώσουν.

Η εκδήλωση έκλεισε με την μεταφορά του παλμού. Αν παλμός χανόταν στο δρόμο τότε υπήρχε πρόβλημα και η γη κινδύνευε, αλλά ευτυχώς ο παλμός έφτασε κανονικά στον προορισμό του.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com