Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

"ΧΥΜΑ"… οι εραστές της τέχνης!

Οι "ΧΥΜΑ" είναι ένα συγκρότημα ερασιτεχνών μουσικών που δημιουργήθηκε πριν από 14 χρόνια. Ξεκίνησαν σα μια μουσική παρέα από τη σχολική μουσική ομάδα του γυμνασίου Ψαχνών με καθηγητή μουσικό τον Ασημάκη Κώστα και συνεχίζουν ως σήμερα με συγκεκριμένο μουσικό σχήμα και με κιθάρα – μπουζούκι – πλήκτρα – τύμπανα – και φωνές (αλλά …και παραφωνίες) να παίζουν για θεατρικά, για χορωδίες, για σχολικές παραστάσεις αλλά και σε πολλά πανηγύρια (μιας και είμαστε για τα πανηγύρια …όπως λένε χαριτωμένα).

«Η ονομασία του συγκροτήματός μας μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι», τονίζουν μιλώντας στο eviorama.gr και συνεχίζουν:
«παίζουμε ότι μας κάνει κλικ, ότι μας εκφράζει συναισθηματικά ανά καιρούς, αλλά έχουμε και τα κολλήματά μας με ροκ, έντεχνο, λαϊκό και νησιώτικο.
Ο καθένας μας εκφράζεται μουσικά και ακουστικά με τα δικά του πιστεύω και μ’ αυτόν τον τρόπο συμβάλλει ώστε να δημιουργηθεί η πολυμορφία που κουβαλάμε.
Η ελευθερία αυτή που μας διακατέχει συνέβαλε και στην ονομασία του συγκροτήματός μας - ΧΥΜΑ – αφού δεν έχουμε κάποια καλούπια που να μας δεσμεύουν και να μας κωλύουν. Είμαστε ελεύθεροι να τρέξουμε σε όλο το πεντάγραμμο, να χρησιμοποιήσουμε όλα τα κλειδιά του σολ, του λα, του ντο και να παίξουμε και να τραγουδήσουμε ότι ευχαριστεί εμάς και την εκάστοτε παρέα μας.
Αυτό που μετράει για μας είναι η διασκέδαση των από κάτω, αλλά και των από πάνω, γιατί έτσι έρχεται η ολοκλήρωση»
ΧΥΜΑ ( Μαρία – Πάνος – Γιάννης – Γιώργος – Μάριος)

eviorama.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com