Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2011

Το δέντρο της Αγάπης και φιλανθρωπικό bazaar στα ΨαχνάΟι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των 1ου, 2ου και 3ου Νηπιαγωγείων Ψαχνών, των 1ου 2ου, 3ου Δημοτικών Σχολείων Ψαχνών καθώς και ο Δημοτικός Παιδικός Σταθμός Ψαχνών, στολίζουν το δέντρο της αγάπης στην κεντρική πλατεία των Ψαχνών την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 15.00. Ταυτόχρονα την ίδια ώρα θα λειτουργεί και παζάρι τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. 

Σκοπός και στόχος των προαναφερομένων φορέων, τέθηκε με αφορμή την παγκόσμια ημέρα του παιδιού, η οποία έχει καθιερωθεί να είναι η 11η Δεκεμβρίου εκάστου έτους, στις δύσκολες ημέρες που διάγουμε ως χώρα και πολίτες και σε συνδυασμό με την έλευση των χριστουγέννων η όσο το δυνατό μεγαλύτερη διασκέδαση, ευχαρίστηση, χαρά και αισιοδοξία των παιδιών καθώς και η καλλιέργεια του πνεύματος της αγάπης και της αλληλεγγύης. 

Μέσα στη γιορτινή και χιονισμένη, ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί, τα παιδιά θα παίξουν παιχνίδια τα οποία θα επιμεληθεί το 1ο σύστημα προσκόπων Μεσσαπίων και στο τέλος θα κάνει και την εμφάνισή του και ο αη βασίλης ο οποίος θα μοιράσει σοκολατάκια και καραμέλες στα παιδιά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com