Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Έγινε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γυναικών η Έκφραση


Εχθές στις 6:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γυναικών των Ψαχνών "Η Έκφραση" στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Νικολάου των Ψαχνών. Στην Γενική Συνέλευση πρώτη πήρε το λόγο η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Ελένη Κηρύκου, η οποία αναφέρθηκε στην προσφορά του συλλόγου από την ημέρα ιδρύσεώς του πριν από δέκα χρόνια μέχρι σήμερα. Αναφέρθηκε επίσης στην αποχώρηση τεσσάρων μελών του Δ.Σ. πριν από ένα χρόνο στην προηγούμενη Γενική Συνέλευση και στις διαδικασίες για τις εκλογές, οι οποίες τελικά δεν έγιναν λόγω ελλείψεως υποψηφιοτήτων. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Σύλλογος Γυναικών θα βρίσκεται από σήμερα Δευτέρα έως και το Σάββατο από τις έξι μέχρι τις οχτώ το απόγευμα ανοιχτά ώστε να γραφούν νέα μέλη και να όσες επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα για το νέο Δ.Σ.

Επίσης στη χθεσινή Γενική Συνέλευση έγινε ενημέρωση των εσόδων και των εξόδων του συλλόγου από την ταμία κα Κική Θεοδωρίδου αλλά και απολογισμός των πεπραγμένων του συλλόγου το έτος 2010. Οι γυναίκες το 2010 μάζεψαν τρόφιμα τα οποία στάλθηκαν από την Μητρόπολη Χαλκίδας στην Αϊτή, βοήθησαν άπορες οικογένειες, μάζεψαν χίλια διακόσια ευρώ στο χριστουγεννιάτικο Bazzar τα οποία δόθηκαν στην μικρή Ιωάννα Τσάκαλου η οποία είναι καθηλωμένη από την γέννησή της. Επίσης ο σύλλογος σύλλογος επισκέφθηκε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, τη νήσο της Σαλαμίνας, παρακολούθησε τις θεατρικές παραστάσεις Βασιλιάς Λήρ και τα Κορίτσια με τα μαύρα, αλλά έκανε και  διάφορες εκδηλώσεις όπως ημερίδα για την ημέρα της μητέρας με κύριο ομιλητή τον ψυχολόγο κο Νέττα, χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με κύριο θέμα τον Εθελοντισμό και άλλα.
Το θέμα όμως το οποίο απασχόλησε περισσότερο την χθεσινή Γενική Συνέλευση είναι οι εκλογές και η έλλειψη υποψηφιοτήτων. Πολλές από τις γυναίκες, που μετείχαν στο ήδη Δ.Σ. του συλλόγου, ανέφεραν ότι θα πρέπει να βρεθούν υποψηφιότητες για να γίνουν εκλογές. Πολλές από τις γυναίκες του Δ.Σ. έχουν κουραστεί και σημείωσαν ότι αν βρεθούν νέες υποψηφιότητες αυτές θα βοηθήσουν τα μέλη του νέου Δ.Σ. όσο μπορούν με τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους.
Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 6:00μ.μ. στο πνευματικό Κέντρο Αγίου Νικολάου στα Ψαχνά.

messapia-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com