Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Μυστική σύμβαση με την Ιντραλότ για την ΟΠΑΠ TV

Μυστική σύμβαση με την Ιντραλότ για την ΟΠΑΠ TV
Στη λειτουργία τής ΟΠΑΠ TV αναφέρεται με ερώτησή του στη Βουλή ο βουλευτής της Ν.Δ. Αργύρης Ντινόπουλος.
Λέει συγκεκριμένα: «Η ΟΠΑΠ TV λειτουργεί σε εφαρμογή της συμβάσεως που υπέγραψε ο ΟΠΑΠ με την Ιντραλότ. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι τη λειτουργία τής ΟΠΑΠ TV ανέλαβε ο… γιος του γενικού διευθυντή της Ιντραλότ Φίλιππος Αντωνόπουλος.
Η σύμβαση του ΟΠΑΠ με την Ιντραλότ παραμένει εκτός ακόμη και κοινοβουλευτικού ελέγχου, αφού η διοίκηση του ΟΠΑΠ αρνείται να τη φέρει στην εθνική αντιπροσωπεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιντραλότ έχει εξασφαλίσει ποσοστό 8% επί των 25 νέων παιχνιδιών που προβλέπει η συγκεκριμένη σύμβαση (μεταξύ των οποίων και… κυνοδρομίες).
Για τη στελέχωση της ΟΠΑΠ TV έγιναν αθρόες προσλήψεις (και αθλητικών δημοσιογράφων) χωρίς διαφάνεια και χωρίς την παραμικρή διαδικασία αντικειμενικής αξιολόγησης, με παχυλούς μισθούς.
Και όλα αυτά γίνονται όταν η κυβέρνηση επιβάλλει μέτρα πρωτοφανούς λιτότητας και διακηρύσσει ότι θα γίνουν περικοπές των προκλητικών μισθών που λαμβάνουν τα χρυσά παιδιά της διοίκησης του ΟΠΑΠ (Σπανουδάκης, Σταματόπουλος, Γανωτής, Ρογκάκος, Χειλαδάκης, Γιαννακάκης, Σιαμανή, Τσαούσης και λοιποί)» .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com