Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Παράπονα πολιτών για έλλειψη φωτισμού και καθαριότητας στα Ψαχνά


Σύμφωνα με αναφορές, που μας έγιναν από κατοίκους της πόλης των Ψαχνών, χωρίς φωτισμό βρίσκονται οι περιοχές από το Δημοτικό Στάδιο των Ψαχνών και προς την Καστέλλα αλλά και από το super market Καλλογιάννης και προς τα πάνω, στο δρόμο προς Τριάδα. Όπως μας σημείωσαν κάτοικοι κατά τις βραδινές ώρες η μετακίνηση στις περιοχές αυτές είναι πολύ επικίνδυνη λόγω ελλείψεως φωτισμού. Επίσης μας ανέφεραν ότι η μετακίνηση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη αφού κυρίως στο δρόμο προς Τριάδα υπάρχουν αρκετά "μπαλώματα" στο δρόμο και αρκετές λακκούδες.
Ακόμη όπως μας είπαν κάτοικοι, που μένουν από το Δημοτικό Στάδιο και κάτω στο δρόμο προς καστέλλα σε πολλούς παράδρομους  εκτός από την έλλειψη φωτισμού δεν υπάρχουν ούτε κάδοι απορριμάτων, αναγκαζόμενοι έτσι να φέρνουν τα σκουπίδια σε κάδους του κεντρικού δρόμου.
η κατάσταση αυτή όπως μας ανέφεραν επικρατεί για αρκετά χρόνια και δεν αντέχουν άλλο. κάτι πρέπει να γίνει ώστε να πάψει να υπάρχει αυτό το "χάλι" στην περιοχή μας,. Δεν είναι κατάσταση που επικρατεί εν έτει 2011 στην έδρα ενός από τους μεγαλύτερους Δήμους της Εύβοιας. Πρέπει άμεσα η Δημοτική Αρχή να λύσει αυτά τα μικροπορβλήματα των Δημοτών, τα οποία δημιουργούν τεράστια προβλήματα. Και είναι λυπηρό αυτά να τα επισημαίνουν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και πολίτες και να μην γίνονται αντιληπτά από τους αρμόδιους αντιδήμαρχους ή τους Δημτικούς Συμβούλους της συμπολίτευσης.

messapia-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com