Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Παράταση προθεσμίας έργων στην Άτταλη και την Αγ. Σοφία



Στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο δύο από τα θέματα που συζητήθηκαν αναφερόντουσαν σε παρατάσεις προθεσμίας έργων.
Το πρώτο ήταν παράταση προθεσμίας του έργου του Δημοτικού  κτηρίου Άτταλης 31/3/2011 διότι δεν έχει τελειοποιηθεί. Ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κος Λευτέρης Μυλωνάς τοποθετούμενος στο θέμα αυτό ανέφερε ότι καταψηφίζει την παράταση προθεσμίας γιατί τα έργα θα πρέπει να τελειώνουν τον καιρό που δρομολογούνται και να μην παίρνουν παρατάσεις.
Από την μεριά του ο Δημοτικός Σύμβουλος της συμπολίτευσης κος Βλάχος ανέφερε ότι εάν στην παράταση ενός έργου δεν υπάρχει επιβάρυνση, μείζονος σημασίας είναι το έργο να τελειοποιείται δίχως κακοτεχνίες και δίχως ελλείψεις. Από τη θέση του ο Δήμαρχος αναφέρει ότι η παράταση στο έργο αυτό είναι αναγκαία γιατί υπάρχει υπόλοιπο. Βέβαια τα έργα θα πρέπει να αποπερατώνονται στο εν λόγω διάστημα που έχουν καθοριστεί και να μην υπάρχουν παρατάσεις.

Το δεύτερο θέμα παράτασης προθεσμίας είναι για το έργo διαμόρφωσης οδών του Τοπικού Διαμερίσματος Αγίας Σοφίας. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κος Λευτέρης Μυλωνάς καταψηφίζει και αυτό το θέμα επειδή είναι κατά των παρατάσεων, όπως ανέφερε και στο προηγούμενο θέμα, αλλά και επειδή αν δεν τον απατά  η μνήμη του άλλα είχε υποδείξει ο πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Αγίας Σοφίας και άλλα τσιμεντοστρώθηκαν. Βέβαια ο αντιδήμαρχος κος Λαφαζάνης ανέφερε ότι είχε υποδειχθεί από τον πρόεδρο του Τοπικού Διαμερίσματος Αγίας Σοφίας αυτό και τσιμεντοποιήθηκε.

messapia-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com