Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Θα την Περιμένουν...

Πληροφορηθήκαμε από τον τύπο (και μάλιστα μέσω ανακοίνωσης του Συλλόγου Περιβάλλοντος ‘ΓΑΙΑ’) ότι θα επισκεφθεί την Μεσσαπία η Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κα Μπιρμπίλη την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου.
Δεν γνωρίζουμε εάν και κατά πόσο είναι πραγματική η είδηση, αλλά δεν μπορούμε να καταλάβουμε πως γίνεται η επίσκεψη μιας Υπουργού να αναγγέλλεται μέσω της ανακοίνωσης ενός συλλόγου περιβάλλοντος και όχι επίσημα με μια σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Περιβάλλοντος ή κάποιου θεσμικού εκπροσώπου της πολιτείας, ώστε να ενημερωθούν σχετικά οι πολίτες και οι κοινωνικοί φορείς.
Πέρα απ’ αυτό, ασφαλώς θεωρούμε θετικό το γεγονός της επίσκεψης, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση και αναμένουμε τις συγκεκριμένες εξαγγελίες της Υπουργού για να τις κρίνουμε.
Παρότι ως Δίκτυο περιβαλλοντικών Συλλόγων Εύβοιας και ως Επιτροπή Αγώνα κατά της ρύπανσης της Κεντρικής Εύβοιας δεν έχουμε πάρει καμιά πρόσκληση και εφόσον η επίσκεψη πραγματοποιηθεί, θα είμαστε παρόντες και θα επιδιώξουμε βεβαίως να ακουστούμε από την Υπουργό έστω και χωρίς πρόσκληση.
Το Γραφείο Τύπου
Επιτροπή Αγώνα κατά της Ρύπανσης της Κεντρικής Εύβοιας
Περιβαλλοντικός Σύλλογος Μεσσαπίων ‘ΤΑΝΑΙΣ’


Χαλκίδα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com