Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Αγαπητοί συνδημότες,

Λίγο καιρό πριν τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου και ενώ όλοι οι συνδυασμοί βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων τους, σύμφωνα με τις αλλαγές που έφερε ο <Καλλικράτης> διαπιστώνονται φαινόμενα τα οποία υπονομεύουν την δημοκρατία και τους πολιτειακούς θεσμούς.

Συγκεκριμένα, έχουμε αδιάσειστα στοιχεία ότι ο βουλευτής του νομού μας ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ενοχλημένος από τη συσπείρωση και τη δυναμική του συνδυασμού μας σε όλα τα διαμερίσματα του νέου μας, διευρυμένου Δήμου και για δικούς του ιδιοτελείς λόγους, με προσωπικά τηλεφωνήματα ασκεί πίεση σε υποψηφίους να μην εισαχθούν στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας.

Μας λυπεί βαθύτατα το γεγονός ότι ένας βουλευτής εμπλέκεται στα τοπικά δρώμενα και με παρασκηνιακές και δόλιες ενέργειες επιδιώκει να διαμορφώσει το πολιτικό σκηνικό στο Δήμο μας.

Σεβόμενοι απόλυτα τις δημοκρατικές εκλογικές διαδικασίες και επιδιώκοντας  ένα έντιμο και δημοκρατικό προεκλογικό αγώνα, ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ να καταγγείλουν πρακτικές που υπονομεύουν τη Δημοκρατία και τους Δημοκρατικούς θεσμούς και υποτιμούν τη νοημοσύνη του λαού.

Ο τόπος μας, ευτυχώς δεν έχει ανάγκη από "ΠΑΤΡΩΝΕΣ"

Σταθερή επιδίωξη όλων πρέπει να είναι η ΠΡΟΟΔΟΣ και η ΕΥΗΜΕΡΙΑ του τόπου μας μακριά από στρατιωτικά και κομματικά μικροσυμφέροντα.

Με τιμή
Ο επικεφαλής ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΛΑΒΡΗΣ
Και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού
"ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com