Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Ζήτησε συγγνώμη από τον Μπαζώτη ο Ψαθάς;

Ρε παιδία τι γίνεται; Πολύ περίεργες πληροφορίες μας έρχονται τις τελευταίες ώρες και μάλιστα διασταυρώνονται από πολλές πλευρές. Το δημοσιεύουμε μπας και οι ενδιαφερόμενοι τις διαψεύσουν ή όχι.
Ραντεβού έκανε, λέγεται, ο κος Ψαθάς με τον κο Μπαζώτη και ο πρώτος ζήτησε συγγνώμη από το δεύτερο για όσα έως τώρα του έχει πει, και η αλήθεια είναι ότι είναι πολλά, σ' αυτά τα τέσσερα χρόνια!
Δηλαδή για να καταλάβουμε του ζήτησε συγγνώμη για όσα του έλεγε και καλά έκανε για τους προϋπολογισμούς; Για τα χρέη του Δήμου; Για το πρόβλημα του νερού;Και τόσα άλλα παραπολιτικά. Αν είναι αλήθεια αυτό εξηγείται γιατί κάποιοι γύρω από το Δήμαρχο υποστηρίζουν τον κο Ψαθά και τηλεφωνούν συνεχώς για λογαριασμό του σε πιθανούς υποψηφίους. Αν είναι αλήθεια αυτό τότε εξηγείται γιατί επενέβει ο βουλευτής υπέρ του στη  Στενή.
Αν είναι αλήθεια αυτό το γνωρίζουν όλοι οι συνεργάτες του κου Ψαθά που μαζί του δίνουν τη μάχη αντιπολιτευόμενοι τον κο Μπαζώτη;
Αν πάλι όλα αυτά είναι ψέματα πως υπάρχει τέτοια ανοχή και δεν βγαίνει ο κος Ψαθάς με μια του δήλωση δήλωση να τα διαψεύσει;
Εμείς πάτως περιμένουμε (εγγράφως και υπογεγραμμένο)το δεύτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com