Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Καλαβρής-Παπακωνσταντίνου Μαζί

Την υποψηφιότητά του ανακοίνωσε χθες αργά το βράδυ στο συνδυασμό "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ" ο πρώην αντιδήμαρχος του Δήμου Μεσσαπίων κος Νίκος Παπακωνσταντίνου. Οι δύο άνδρες σε ραντεβού που είχαν χθες στην Άτταλη είχαν μακρά συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν τον νέο Δήμο και τα προβλήματα που καλείται ν' αντιμετωπίσει η νέα Δημοτική Αρχή.
Ο κος Παπακωνσταντίνου μετά από αρκετή ώρα συζητήσεων πείστηκε από τις θέσεις του κου Καλαβρή και έδωσε τα χέρια με τον πρώην αντινομάρχη και υποψήφιο Δήμαρχο δηλώνοντας την υποψηφιότητά του στο ψηφοδέλτιό του.
Ο κος Καλαβρής σε τηλεφωνική επαφή που είχαμε μαζί του μας είπε: "Καλωσορίζω τον Νίκο στο ψηφοδέλτιό μας. Η συμμετοχή του αποδεικνύει ότι δημιουργούμε ένα μεγάλο πλουραλιστικό και ανεξάρτητο συνδυασμό επιλέγοντας ικανά και άξια στελέχη απ' όλο το πολιτικό φάσμα. Η εμπειρία του μας είναι πολύτιμη. Όλοι μαζί μπορούμε να αναγεννήσουμε τον νέο Δήμο και να προωθήσουμε την ανάπτυξή του στο μέλλον με έργα, υποδομές και ποιότητα ζωής για ένα Δήμο για όλους".

messapia-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com