Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Αντιδράσεις στη Στενή για Ψαθά από Μέλη της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ


Μετά την «ψηφοφορία» και την στήριξη του κου. Ψαθά από μέλη της  Τ.Ο. της Ν.Δ. στη Στενή και την καθοδήγηση του κου. Ντούρμα δεν άργησαν να ξεσπάσουν οι πρώτες έντονες αντιδράσεις από άλλα μέλη της Ν.Δ. εκεί.
Χθες βράδυ έντονη έκαναν την παρουσία τους μέλη της Ν.Δ. τα οποία αντέδρασαν έντονα στην απόφαση στήριξης του κου. Ψαθά. Ζήτησαν εξηγήσεις για τη μη παρουσία τους στην ψηφοφορία ενώ δήλωσαν ότι αμετάκλητα θα στηρίξουν την υποψηφιότητα Καλαβρή η οποία για αυτούς έχει προοπτική νίκης.
Σε συζήτηση που είχαμε μαζί τους μας είπαν: «Εδώ παίζεται το μέλλον του τόπου μας και όχι οι προσωπικές φιλοδοξίες κάποιων που προγραμματίζουν το μέλλον τους σε τοπικά πράγματα. Έχουμε γυρίσει όλη τη Μεσσαπία για να καταλάβουμε τι συμβαίνει και ποιος προηγείται, και προηγείται ο Καλαβρής, δεν μπορεί κάποιοι «ξενόφερτοι» να μας καθοδηγούν με βάση το συμφέρον τους ή να δίνουν κατευθύνσεις πολιτικά γραφεία για να εξασφαλίσουν την πολιτική τους επιβίωση! Ας παρατήσουν στην άκρη το συμφέρον τους κι ας δουν λύση νίκης εμείς προχωράμε με τον Καλαβρή»!
Πέρα όμως από αυτά μια σημαντική ομάδα στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη Δίρφυ, η οποία έχει εκφράσει την αντίθεσή της στην υποψηφιότητα του κου Μπουροδήμου, κινείται  προς Καλαβρή  και ήδη συγκροτούν ψηφοδέλτιο στα Δ.Δ. της Δίρφυς. Χθες βρεθήκαμε στα πλαίσια του «κυνηγητού» των γεγονότων σε μεγάλο Δ.Δ. του Δήμου Διρφύων όπου στέλεχος του ΠΑΣΟΚ μας είπε ότι στηρίζω Καλαβρή. Στο ερώτημά μας γιατί όχι σε Μπουροδήμο μας είπε: «20 χρόνια είναι πολλά για κοινοτάρχης και Δήμαρχος. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε με έναν έμπειρο και εργασιομανή Δήμαρχο για να συνεχίσουμε την ανάπτυξη». Στο ερώτημά μας για τα τεκταινόμενα στη Στενή μας είπαν: «Το είδαμε και τα’ ακούσαμε. Με τον Ψαθά μιλήσαμε αλλά κρίναμε ότι δεν είναι αυτός που ζητάμε για την περιοχή μας καθώς ο Δήμος  αυτός θέλει γνώσεις διοίκησης και εμπειρία πολιτική. Όσο για όσα έγιναν εμείς δεν παρακολουθούμε τα προβλήματα βουλευτών και στελεχών της Ν.Δ. Εμείς εκπροσωπούμε το ΠΑΣΟΚ που θέλει έργα και όχι πολιτικά παιχνίδια βουλευτών και τοπικές ομάδες εξουσίας»!
Έχει γραφτεί από messapia-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com