Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΕΙΜΑΡΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Συναντήσεις με κοινωνικούς φορείς της Εύβοιας στη Χαλκίδα περιελάμβανε η πρώτη μέρα του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Θανάση Χειμάρα στο....
 Νομό Εύβοιας, Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010.

Συγκεκριμένα ο κ. Χειμάρας είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας και να ενημερωθεί για τον αγώνα που δίνουν προς όφελος του καταναλωτή και της αγοράς. Πριν το τέλος της συνάντησης ο κ. Χειμάρας δεν παρέλειψε να εγγραφεί μέλος της Ένωσης.
Στη συνέχεια ο κ. Χειμάρας επισκέφθηκε το Δ.Σ. του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ανατολικής Στερεάς. Εκεί άκουσε τις απόψεις των μελών του Επιμελητηρίου και ζήτησε τη συνδρομή τους στην προσπάθεια που θα καταβάλει, από τη θέση του αιρετού Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, να αξιοποιήσει στο μέγιστο τις νέες αρμοδιότητες και τις δυνατότητες που η Αιρετή Περιφέρεια δίνει, για την κάλυψη του αναπτυξιακού ελλείμματος της Εύβοιας.
Αύριο Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Θανάσης Χειμάρας θα επισκεφθεί τη Νέα Αρτάκη, τα Ψαχνά, Τη Λίμνη, την Αγία Άννα και θα συμμετάσχει στις εορταστικές εκδηλώσεις στο Μαντούδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com