Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010

τι σημαίνει μαλακας

ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ

Η λέξη μαλάκας έχει τις ρίζες της στη λέξη μαλθακός, πριν από κάποια χρόνια δε είχε αποκλειστικά την έννοια του αυνάνα. Πλέον όμως, με την πάροδο των χρόνων, έχει αποκτήσει διαφορετικό περιεχόμενο και έχει εξελιχθεί, περικλείοντας πολλά και διαφορετικά νοήματα.
Παρακάτω αναφέρουμε κάποια από αυτά.
Ανθελληνικές και προδοτικές ερμηνείες θέλουν Μαλάκα να λέγεται ο Αδάμ μετά το χωρισμό του από τον Αχιλλέα και πριν την Εύα, επιδή μαλάκωσε πολύ (ξέρετε του 'λειπε ο Αχιλλέας). Τότε ανακάλυψε τη χαρά της αυτοϊκανοποίησης, ευχαριστώντας το Θεό Αυνάν για την προσφορά του. Έκτοτε, όλοι οι σεξουαλόντες όντες χωρίς σύντροφο προσεύχονται στο θεό Αυνάν, ενώ οι πιστοί του ονομάζονται και μαλάκες.

  ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΜΑΛΑΚΑ

 • Ψιλομαλάκας.±: Ξεκινάει μόλις αρχίσει να βγάζει μουστάκι. Εξελίσσεται στους κάτωθι.
 • Έμεινα μαλάκας.: Ο στάσιμος μαλάκας, ο μαλάκας που δεν κινείται. Στο πρόσωπό του έχει παγώσει μια έκφραση απόλυτης μαλακίας. (μαλακία σε |απόλυτες τιμές|, δηλαδή η θετικού πρόσημου μαλακία) Αργάει να τελειώσει το Λύκειο καθώς η μαλακία του επιδρά στις επιδόσεις του στα γραπτά.
 • Μαλάκας ο απλός.: Ο φοιτητής, με πολλά παρακλάδια, τόσα όσες οι σχολές του Μέγα Ελληνικού Εκπαιδευτικού Συστήματος. Στην κατηγορία αυτή αυτομάτως συμπεριλαμβάνονται και οι γονείς του.
 • Αλγεβρικός μαλάκας .: Γνωστός και ώς "μαλάκας² στο τετράγωνο".
 • Ριζικός Μαλάκας.: Ο μέχρι το κόκκαλο, μαλάκας. Σε συνδυασμό με τον "μαλάκα² στο τετράγωνο" συνιστά τον σκέτο "μαλάκα", γιατί πολύ απλά δεν μπορεί να υπάρχει ταυτόχρονα τετράγωνο και ρίζα μαζί.
 • Ψαρωμένος μαλάκας.: Ο "μόλις ξεκινάω την θητεία μου". Εξελίσεται σε "Παλιομαλάκας" όταν βρίσκεται προς το τέλος της στράτευσης γιατί τα ψάρια που έφαγε ήταν του Πσαρούχα και σε "Κωλοπετσωμένο μαλάκα" όταν πάρει το απολυτήριό του σε δερματόδετη έκδοση του κώλου.
 • Αρχιμαλάκας.: Ο αρχηγός, ο πρώτος από όλους. Ο ίδιος αρέσκεται να "πρώτος μεταξύ ίσων".
 • Τριμάλακας.× 3: Τρεις φορές μαλάκας. Πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτό είναι το είδος του μαλάκα που έχει πλέον κυριαρχήσει, έχοντας ουσιαστικά ωθήσει τον απλό (μονό) μαλάκα σε εξαφάνιση, και τον Αλγεβρικό μαλάκα σε δυσμενή κατάσταση.
 • Μαλάκας με πατέντα.©: Ο μαλάκας που έχει κατοχυρώσει τη μαλακία του στην Επιτροπή Σημάτων του Υπουργείου Εμπορίου. Η μαλακία αυτή θεωρείται πλέον πνευματική ιδιοκτησία του μαλάκα και όποιος την αντιγράψει, δημοσιεύσει, τροποποιήσει, χρησιμοποιήσει ή επικαλεστεί χωρίς την έγγραφη άδεια του μαλάκα διώκεται ποινικά.
 • Μαλάκας με Πιστοποίηση.®: Ο πληρών τις προϋποθέσεις μαλάκας, ώστε δικαιολογημένα να μπορεί να έχει στην κατοχή του ISO 9001 (TQA-Total Quality Wankerness), από κάποιον διεθνή ή ελληνικό οργανισμό πιστοποίησης. Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο εν λόγω μαλάκας δεν έχει πιστοποιήσει τη μαλακία του ως προϊόν, αλλά ως διαδικασία και τρόπο ζωής, ενώ παράλληλα προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνει τους τρόπους με τους οποίους μαλακίζεται, τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά από τη στιγμή που η φύση της μαλακίας είναι δισυπόστατη. Κατά συνέπεια, μιλάμε για έναν μαλάκα που εξελίσσεται διαρκώς και που παράλληλα προσπαθεί να αλλάξει το μοντέλο πάνω στο οποίο δρα και ενεργεί καθημερινά ως μαλάκας.
 • Ο Οικολογικός Μαλάκας: Ο σύγχρονος μαλάκας. Που από τη μία ευαισθητοποιείται για τα θέματα του περιβάλλοντος, αλλά από την άλλη παραμένει μαλάκας. Τέτοιοι μαλάκες τα πάνε καλά με το περιβάλλον και τους αξίζει να διαθέτουν ISO 14001. Δεν θα μας χάλαγε στο μέλλον ορισμένες συσκευές να δουλεύουν με..χύσι ας πούμε!!!
 • Χαζομαλάκας.: Και χαζός και μαλάκας.
 • Άγνωστος μαλάκας.: Ο μαλάκας, του οποίου οι πράξεις τον καθιστούν αόρατο ή ακόμα και ανύπαρκτο. Η θεωρίες περί ύπαρξης του στηρίζονται σε δηλώσεις άλλων όπως: "Ποιός ΜΑΛΑΚΑΣ έφαγε τη Nutella μου;;", "Ποιός ΜΑΛΑΚΑΣ είπε σ'αυτόν το ΜΑΛΑΚΑ (αυτός, προφανώς εμπίπτει σε μια από τις υπόλοιπες κατηγορίες) να βάλει τον Α στη θέση του Β;;" κ.λπ.
 • Μεγάλος μαλάκας.: Αυτός που θα πάρει την απόφαση να παντρευτεί. Τον αντιπροσωπεύει ο γαμπρός. Διασπάται στις κατηγορίες "χαζομαλάκας", "μαλάκας με περικεφαλαία" όταν βγάλει κέρατα, "σκατομαλάκας" όταν τα φορέσει και "μαλάκας με πατέντα.®" όταν πάρει διαζύγιο και αφού αρχίσει να δίνει την διατροφή.
 • Μαλάκας με περικεφαλαία.: Αρχαιοπρεπής μαλάκας, πιθανότατα λάτρης του Δωδεκαθέου. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η λέξη περικεφαλαία στη συγκεκριμένη φράση δεν έχει σχέση με το γνωστό προστατευτικό της κεφαλής που χρησιμοποιούσαν οι Αρχαίοι Έλληνες, αλλά αποτελείται από τα συνθετικά "Πέρι" και "κεφάλι" (γνωστό για τις μπούκλες του).
 • Νεοναζί.: Είναι συνδυασμός των παραπάνω ειδών καθώς η μαλακία του ειναι απεριόριστη και τείνει στο άπειρο...
 • Σκατομαλάκας.: Είναι ο μαλάκας που τρώει πολλά σκατά στη βλαχόφατσά του. Συνήθως πασπατεύει τα σκατά στα μαλλιά του. Ιδού κάποιες απορίες του:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com