Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Σπέρνει τον "άνεμο" ο Μαρκόπουλος σε Δίρφυ-Μεσσαπία

Έχει γραφτεί από messapia-news
Τρίτη, 28 Σεπτέμβριος 2010
 
 
Με καθαρά προσωπικά κριτήρια κινείται σ' αυτές τις Δημοτικές Εκλογές ο βουλευτής της Ν.Δ. Μαρκόπουλος μιας και η εμπλοκή του πλέον γίνεται ανοιχτά και χωρίς ίχνος κάλυψης!
Χθες όπως μας πληροφόρησαν στελέχη της Ν.Δ. στη Δίρφυ δέχτηκαν σωρεία τηλεφωνημάτων απ' τον πρώην υπουργό με τα οποία τους ζητούσε να μην εισέλθουν στο ψηφοδέλτιο του υποψήφιου Δημάρχου κου Καλαβρή!
Αυτή η παρενόχληση του κου Μαρκόπουλου προς μέλη και τοπικά στελέχη έχει δημιουργήσει εκνευρισμό και δικαστικές τάσεις σε τοπικό επίπεδο για τον πολιτικό χώρο της Ν.Δ. Όπως μας έλεγαν χθες υποψήφιοι Δ.Σ. στον συνδυασμό του κου Καλαβρή, προκείμενοι απ' το χώρο της Ν.Δ. "απ' τη στιγμή που η Ν.Δ. δεν έχει επίσημο υποψήφιο γιατί τα στελέχη τους να μην κινηθούν προς τον ανεξάρτητο υποψήφιο που μπορεί να κερδίσει τις εκλογές";
Πάντως σύμφωνα με πολλές πληροφορίες ο κος Μαρκόπουλος κινείται από προσωπικά κίνητρα κίνητρα και όχι από κομματικά μιας και πολλά στελέχη της Ν.Δ. αλλά και στις εκλογές για την στελέχωση των Τ.Ο. και της δεν "πειθάρχησαν" στις εντολές του! Πολλοί είν' αυτοί που πιστεύουν ότι ο κος Μαρκόπουλος κινείται τόσο απροκάλυπτα μιας και στις επόμενες εθνικές εκλογές αναμένεται η εκλογή να γίνει με λίστα και όχι με σταυρό, γεγονός που του εξασφαλίζει την εκλογή του, τονίζουν όμως ότι τίποτα δεν ξεχνιέται.
Ο κος Μαρκόπουλος όπως και σε παλαιότερες περιπτώσεις και συγκρούσεις του στο εσωκομματικό πεδίο παρουσιάζεται "βασιλικότερος των Βασιλέως" μην εφαρμόζοντας την εντολή, κατ' ουσίαν, του προέδρου της Ν.Δ. για "σφουγγάρι" και "λήθη" αλλά αντιθέτως όποτε του δίνεται η ευκαιρία "δείχνει δόντια" στα στελέχη που δεν... "πάει"!
Απ' την άλλη όμως η στάση σπέρνει τον "άνεμο" ανάμεσα στα τοπικά στελέχη της Ν.Δ. που σε πρώτη φάση βλέπουν την επίθεση του γιατρού και σε δεύτερη θα βαρέσουν όπου βρουν τον περιφερειάρχη του κόμματος!
Άλλοι φταίνε, άλλος πληρώνει, ενώ στο βάθος βλέπουν την Ντόρα γιατί εκεί τους σπρώχνει με τη συμπεριφορά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com