Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ: «ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΔΑΠ»



Η Υπουργός Τίνα Μπιρμπίλη, ο Βουλευτής Συμ. Κεδίκογλου και οι υπηρεσιακοί παράγοντες
Στα Ψαχνά βρέθηκε το μεσημέρι η Υπουργός Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμίλη και, όπως είχαμε γράψει από εχθές δεν είχε καμία σημαντική ανακοίνωση να κάνει αναφορικά με την ρύπανση του υδροφόρου ορίζοντα και το εξασθενές χρώμιο το οποίο υπάρχει στο νερό. Το μόνο που εξήγγειλε, (χρησιμοποιώντας ως πιλότο την περίπτωση των Οινοφύτων) είναι ότι θα γίνουν τα απαιτούμενα έργα προκειμένου η περιοχή να υδροδοτηθεί με καθαρό νερό από την ΕΥΔΑΠ.
Η συζήτηση έγινε στο Λύκειο Ψαχνών
Στην ουσία δηλαδή, η Υπουργός αποδέχτηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με το νερό του Δήμου Μεσσαπίων, κάτι που γνωρίζουν φυσικά όλοι. Την υπουργό συνόδευαν υπηρεσιακοί παράγοντες, η ειδική γραμματέας κα Καραβασίλη, ενώ παρών από τους βουλευτές του Νομού ήταν μόνο ο Συμεών Κεδίκογλου.
Αρνητικές εντυπώσεις προκάλεσε η απουσία του δημάρχου Μεσσαπίων Αντώνη Μπαζώτη ο οποίος δεν έκρινε σκόπιμο να παρευρίσκεται. Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Διρφύων Γιάννης Μπουροδήμος, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κκ Καλαβρής και Ψαθάς, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.
Οι σπουδαστές του ΤΕΙ είχαν καταλάβει το Δημαρχείο με συνέπεια η Υπουργός να μην δει το Δήμαρχο
Να σημειωθεί ότι η Υπουργός δεν επισκέφθηκε το Δημαρχείο Μεσσαπίων, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, καθώς το Μέγαρο τελούσε υπό κατάληψη από σπουδαστές των ΤΕΙ.
Ο ιερέας των Οινοφύτων πατήρ Οικονομίδης, γνωστός για τους αγώνες του ενάντια στη ρύπανση του Ασωπού, προσέρχεται στην εκδήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com