Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Ήθελε να κάνει σεξ μέσα σε φέρετρα 35άρα στην Κομοτηνή

Εντυπωσιακή 35άρα ήθελε να κάνει σεξ μέσα σε... φέρετρα, με αποτέλεσμα ο τελευταίος -ανυποψίαστος- εραστής της να το βάλει στα πόδια από τον τρόμο! Σάλο έχουν προκαλέσει στους κατοίκους της Κομοτηνής τα ερωτικά κατορθώματα μιας όμορφης γυναίκας που ικανοποιεί τα πάθη της με πολύ... ιδιαίτερους τρόπους. Μάλιστα, η 35χρονη κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης αρέσκεται στο να ακούει και μια άκρως «ανατριχιαστική» μουσική, η οποία, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παρτενέρ της, δεν είναι άλλη από τις ψαλμωδίες της νεκρώσιμης ακολουθίας.

Τα όσα απίστευτα διαδραματίζονταν μέσα στο διαμέρισμά της δεν μπορεί να τα φανταστεί ούτε ο πιο διεστραμμένος νους, πόσο μάλλον οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας, οι γείτονές της, που έχουν πέσει από τα σύννεφα. Ολοι είχαν καταλάβει ότι είχαν να κάνουν με μια διαφορετική γυναίκα, καλλιεργημένη, όμορφη και ολίγον σνομπ. Κανείς όμως δεν περίμενε ότι πίσω από τα μεγάλα γυαλιά ηλίου που δεν αποχωριζόταν ποτέ κρυβόταν τέτοια διαστροφή. Η αποκάλυψη για τα περίεργα ερωτικά της γούστα ήρθε όταν το τελευταίο της θύμα, έντρομο, έφυγε άρον-άρον από το διαμέρισμά της καθώς φοβήθηκε ακόμη και για την ίδια τη ζωή του.

Σύμφωνα με τον τοπικό Τύπο, πρόκειται για έναν ιδιαίτερα γνωστό 40χρονο εργένη που την είδε, μαγεύτηκε από τα κάλλη της και θέλησε να την κατακτήσει. Ο 40χρονος της ζήτησε να βγουν και η γυναίκα δέχτηκε βάζοντας σε εφαρμογή το σχέδιό της. Ηθελε να τον κάνει να την ερωτευθεί, να του γίνει απαραίτητη και έπειτα να του αποκαλύψει τα δικά της μυστικά στον έρωτα. Ετσι, ενώ η γνωριμία εξελισσόταν κανονικά ακολουθώντας την πεπατημένη, η κυρία τον κρατούσε σε απόσταση, έβγαιναν για ποτό, αλλά σταματούσαν στα προκαταρτικά. Μετά όλο και κάτι προφασιζόταν λέγοντας ότι για να ολοκληρώσουν τη σχέση τους θα πρέπει να είναι έτοιμοι να δεσμευτούν. Το γεγονός αυτό όχι μόνο δεν έβαλε σε υποψίες τον 40χρονο, αντιθέτως, γοητεύτηκε κιόλας καθώς πίστεψε τα λόγια της ότι ήταν ο άνδρας της ζωής της και ότι ήθελε η πρώτη τους ερωτική συνεύρεση να τους μείνει για πάντα αξέχαστη.

Οι μέρες περνούσαν και έτσι όταν πλέον η πανούργα γυναίκα σιγουρεύτηκε ότι... είχε δέσει τον γάιδαρό της, του έκανε το πολυπόθητο δώρο: τον κάλεσε σπίτι της για να περάσουν μια μοναδική ερωτική βραδιά. Εκείνη θα τον περίμενε στην κρεβατοκάμαρα και γι’ αυτό, όπως του είπε, μόλις θα χτυπήσει το κουδούνι του διαμερίσματός της θα ακούσει μια ψαλμωδία που διαρκεί λίγα λεπτά και αμέσως θα σπρώξει την πόρτα που ανοίγει αυτόματα. Ο 40χρονος πήγε στο σπίτι, πάτησε το κουδούνι, άκουσε την ψαλμωδία και μπήκε μέσα, όπου παντού έκαιγαν λιβάνια και κεριά. Οταν πήγε στην κρεβατοκάμαρα είδε τη γυναίκα γυμνή μέσα σε ένα... φέρετρο! Αμέσως τον έλουσε κρύος ιδρώτας και έτρεξε να φύγει. Η πόρτα όμως ήταν κλειδωμένη και από τις φωνές τρόμου σήκωσε στο πόδι όλη τη γειτονιά. Τελικά, κατάφερε να ξεφύγει, αλλά η τελευταία του κατάκτηση θα μείνει για πάντα χαραγμένη στην ψυχή του...

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com