Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Βιογραφικό Θανάση Καλαβρή



Γεννήθηκε και κατοικεί στα Ψαχνά. Είναι απόφοιτος της Σχολής Οικονομικών και Εμπορικών Επιστημών(ΑΣΟΕΕ).
Από το 1982 είναι υπάλληλος του Υπουργείου Εργασίας (Επιθεωρητής Εργασίας) και σήμερα υπηρετεί ως Προϊστάμενος του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας Χαλκίδας. Υπήρξε εκδότης της τοπικής εφημερίδας «ΨΑΧΝΙΩΤΙΚΗ» τα έτη 1996-2006. Τα έτη 1990 έως 1994 διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ψαχνών.
Τα έτη 2002 έως 2006 υπηρέτησε ως δημοτικός σύμβουλος - επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Μεσσαπίων . Τα έτη 2006-2010 εξελέγη και παραμένει Νομαρχιακός Σύμβουλος και την διετία 2006-2008 υπηρέτησε ως Αντινομάρχης στον Τομέα Υγείας Πρόνοιας και Υποστήριξης ΑΜΕΑ Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά , τον Γιάννη Δικηγόρο Χαλκίδος και την Ελένη , αγροτική ιατρό. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ Φίλες και φίλοι , Στα πλαίσια της συμμετοχής μας στις δημοκρατικές διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας δημοτικής αρχής του νέου διευρυμένου δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων θεωρούμε ότι έχουμε την υποχρέωση να παρουσιάσουμε προς όλους τους δημότες τις γενικές μας αρχές και αξίες βάσει των οποίων θα πορευτούμε στην μετεκλογική περίοδο.
Αφετηρία της παρούσας πρωτοβουλίας αποτελεί η θέση μας ότι η άσκηση της πολιτικής οφείλουμε να γίνεται επί τη βάση συγκεκριμένων αρχών , αξιών και απαρέγκλιτων θέσεων οι οποίες δεν θα αποτελούν ρητορικές ασκήσεις αλλά θα συνιστούν βασικές δεσμεύσεις κατά την άσκηση εξουσίας. Οι σύγχρονες κοινωνίες «κουρασμένες» από τις συνεχείς διαψεύσεις που βιώνουν από τους πολιτικούς διεκδικούν ξεκάθαρες απόψεις λιτό και καθαρό λόγο και αποφασιστική παρουσία με ξεκάθαρο εξ αρχής προσανατολισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com