Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ψέμα και συκοφαντία εναντίον Καλαβρή

Με αφορμή ένα επεισόδιο που οδήγησε για προληπτικούς λόγους τον υποψήφιο Δήμαρχο κο Καλαβρή στο νοσοκομείο της Χαλκίδας προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, από συγκεκριμένο συνδυασμό και υποψηφίους Δ.Σ. διέρρευσε ότι "ο κος Καλαβρής είναι στην εντατική και ότι ο συνδυασμός του τα παρατάει"!
Εδώ και μια εβδομάδα συγκεκριμένα blogs που υποστηρίζουν τόσο τον κο Μπουροδήμο όσο και τον κο Ψαθά διοχετεύουν "πληροφορίες", πάντα ανώνυμα, οι οποίες κάνουν λόγο για παραίτηση Καλαβρή και για "συγχώνευσή του"στον συνδυασμό του κου Ψαθά!Τώρα το πως θα χωρέσει το 35-38% στο 15-18% αυτό χρίζει ιδιαιτέρων μαθηματικών. Πέρα απ' αυτά όμως σε συγκεκριμένο blog εκτοξεύονται ύβρεις και ψευδείς-συκοφαντικές πληροφορίες εναντίον της συζύγου του υποψήφιου Δημάρχου. Ήδη έγινε προσφυγή στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος προκειμένου να ερευνήσει σε ποιούς ή σε ποιόν ανήκουν αυτά τα blogs στα οποία κινούνται σε πλαίσια ανηθικότητας και έλλειψης κάθε δεοντολογίας με όσα δημοσιεύουν.
Όλα αυτά όμως μόνο τυχαία δεν είναι μιας και όλοι αντιλαμβάνονται ότι ο συνδυασμός Καλαβρή είναι κυρίαρχος στην περιοχή της Μεσσαπίας παίρνοντας όλα τα Δ.Δ.πλυν της Καστέλλας ενώ τα ποσοστά του τόσο στα Ψαχνά (μπροστά με διαφορά) αλλά και σε μικρότερα Δ.Δ. είναι υψηλά. Όλα αυτά την ώρα που στη Δίρφυ ήδη μορφοποιείται ο συνδυασμός και πολλά πράγματα ξεκαθαρίζουν επιτέλους.
Στην Μεσσαπία εκτός από ένα σημαντικό "κομμάτι" στελεχών του ΠΑΣΟΚ που στελεχώνει τον συνδυασμό, η πλειοψηφία (για να μην πούμε το 99%) των στελεχών της Ν.Δ. προσχωρούν στο συνδυασμό του κου Καλαβρή ενώ πολλές συζητήσεις ακόμη γίνονται.
Παρόλα αυτά όμως ο "αντίπαλος" συνδυασμός διαρρέει μέσω του "επικεφαλή του" ότι έχει μαζί του το σύνολο των Νεοδημοκρατών (!!!) την στιγμή που κανένα πρόσωπο απ' την Ν.Δ. δεν έχει  υπογράψει ενώ οι ελλείψεις του σε υποψηφιότητα γυναικών και σε Τ.Σ. σε μεγάλα Δ.Δ. είναι ανύπαρκτη!
Με τέτοιες μεθοδεύσεις κατάφερε (;) και έσωσε κάποιους νεοδημοκράτες στη Δίρφυ οι οποίοι επισκεπτόμενοι τη Μεσσαπία και βλέποντας την πραγματικότητα ίσως "τραβάνε τα μαλλιά τους" για αυτό που έρχεται. Πάντως όλα δείχνουν ότι το ψέμα που εκτοξεύεται έχει ημερομηνία λήξης και είναι πολύ κοντά.

messapia   news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com