Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Προς επίλυση το πρόβλημα του Παιδικού Σταθμού

Εχθές το απόγευμα στο Δημοτικό Συμβούλιο που διεξήχθη στο Δημαρχείο Μεσσαπίων το πρώτο θέμα που τέθηκε προς συζήτηση ήταν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Παιδικός σταθμός της περιοχής. Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας τα παιδιά που φοιτούν εκεί είναι 65 και υπάρχουν μόνο δύο νηπιαγωγοί. Για να λειτουργήσει όμως ομαλά ο σταθμός πρέπει να υπάρχουν τρεις νηπιαγωγοί αλλά δεν υπάρχουν χρήματα για την τρίτη οπότε τίθεται πρόβλημα.
Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα να δοθεί έκτακτη εισφορά 6.000 ευρώ ώστε να  μπορεί να πληρωθεί και τρίτη νηπιαγωγός και να μην συνεχίσει να υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Αυτή η τροπή που πήρε το θέμα ανακούφισε όλους τους παρευρισκόμενους γονείς στο χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Από δω και πέρα θα πρέπει το θέμα να πάει στην Επίτροπο, να εγκριθούν τα χρήματα και να πληρωθεί η τρίτη νηπιαγωγός.
Όπως ανέφερε μία μητέρα, η οποία έχει ψάξει το θέμα, υπάρχουν και άλλοι σταθμοί στη χώρα που έχουν αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημα και η Επίτροπος έχει εγκρίνει έκτακτες εισφορές οπότε όπως όλα δείχνουν θα εγκρίνει και αυτή.
Ευελπιστούμε τα χρήματα να εγκριθούν άμεσα από την Επίτροπο και να επιλυθεί σύντομα το πρόβλημα.

messapia news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com