Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Καταγγελία Δημότη: Τάζουν θέσεις εργασίας σε ανύπαρκτες δουλειές!

Πριν από λίγη ώρα έφτασε στα χέρια μας επστολή δημότη του Δήμου μας η οποία καταγγέλλει σωρεία υποσχέσεων για εργασία σε ανύπαρκτο Super market στα Ψαχνά! Στη επιστολή γίνεται λόγος για δραστηριότητα συγκεκριμένων υποψηφίων του συνδυασμού του κου Μπουροδήμου οι οποίοι υπόσχονται σε επαφές τους με τους πολίτες εργασία σε Super Market (γνωστής αλυσίδας) που θα φτιαχτεί και θα λειτουργήσει στην πόλη των Ψαχνών. Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες μας δίνονται το εν λόγω Super Market δεν θα.... γίνει ποτέ!!
Συγκεκριμένα όπως εξηγείται στην επιστολή, το Super Market δεν μπορεί να πα΄ρει άδεια λειτουργίας διότι ο χώρος για τον οποίο γίνεται λόγος σε συνεταιρισμό και είναι δύσκολο αν όχι αδύνατο ν' αποχαρακτηριστεί.παρά τις υποσχέσεις που δίνονται έως και τους συνεταιριστές! Η διαδικασία είναι πολύπλοκη νομοθετικά, χρονοβόρα μ' αποτέλεσμα ν' αποτρέπει τους επιχειρηματίες για όποια βραχυπρόθεσμη επένδυση.
Στην ίδια επιστολή θίγεται θίγεται το θέμα των "δήθεν" προσλήψεων στην εταιρία Λάρκο και όπως χαρακτηριστικά περιγράφεται "προτρέπουν άνεργα παιδιά να πάνε να κάνουν αίτηση και το το πρωί ο "φρέσκος θυρωρός" τους περιμένει για να τους βοηθήσει τάχα. Και έτσι τα παιδιά μας τρέφουν φρούδες ελπίδες ότι αν εκλεγεί ο εν λόγω υποψήφιος θα έχουν μια δουλειά"....
Ευθύνες όμως ρίχνει ο συντάκτης και στη διοίκηση της εταιρίας που "επιτρέπει ένα μήνα πριν τις εκλογές να γίνονται αιτήσεις για προσλήψεις που δεν θα γίνουν ποτέ", μιας και στη Λάρκο άμεση ιδιωτικοποίηση της.
Εμείς όπως η δεοντολογία προβλέπει προβάλλουμε το περιεχόμενο της επιστολής και οι πολίτες να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com