Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

"Πέθαναν" τον Καλαβρή!!!

Στο έσχατο σημείο "πολιτικής λάσπης" και "πολιτικής παραπλάνησης" έφθασαν κάποιοι πολιτικοί αντίπαλοι, σ' αυτές τις Δημοτικές εκλογές, του υποψηφίου Δημάρχου κου Καλαβρή.
Μ' αφορμή ένα επεισόδιο υγείας τ' οποίο αφορούσε την πίεσή του και τη μεταφορά του για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Χαλκίδας προκειμένου να υποβληθεί σ' εξετάσεις, κάποιοι πέθαναν τον Καλαβρή!
Συγκεκριμένα ο κος Καλαβρής βρισκόταν σε συγκέντρωση των εργαζομένων του Super Market ΑΤΛΑΝΤΙΚ προκειμένου να ενημερωθεί και να ενημερώσει για τα τεκταινόμενα στην επιχείρηση μετά την επίσχεση εργασίας στην οποία προχώρησαν λόγω των γνωστών προβλημάτων της επιχείρησης.
Ο κος Καλαβρής λόγω της κούρασης και της κούρασης και της έλλειψης ύπνου, λόγω της προεκλογικής του εκστρατείας, αισθάνθηκε εφίδρωση και ζάλη. Για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις. Διαπιστώθηκε ότι κλινικά είναι απολύτως καλά στην υγεία του και ότι τ' όλο επεισόδιο ήταν προϊόν και το ίδιο βράδυ αποχώρησε.
Στο νοσοκομείο έτυχε να βρίσκονται δύο υποψήφιοι ένας του κου Μπουροδήμου και η άλλη του Ψαθά. Αυτομάτως μετά από λίγη ώρα διαρρεόταν στα Ψαχνά 1ον) Ο Καλαβρής έπαθε έμφραγμα! 2ον) Ο Καλαβρής έπαθε εγκεφαλικό!! 3ον) Ο Καλαβρής έπαθε έμφραγμα και εγκεφαλικό!!! Ενώ στην Τριάδα υποψήφια του συνδυασμού Ψαθά διέδιδε ότι ο Καλαβρής... πέθανε!!! Και όπως είναι "φυσικό" σε τέτοιες περιπτώσεις ο συνδυασμός του δεν θα είναι στις εκλογές!
Μάλιστα οι "πληροφοριοδότες" έφθασαν στο σημείο να πάρουν τηλέφωνα παντού προκειμένου να δώσουν την αποκλειστική πλειοψηφία, σε σημείο που και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι Μπουροδήμος και Ψαθάς να λένε δημόσια ότι Καλαβρής.... "πάει"!
Όπως αντιλαμβάνεστε τα τηλέφωνα πολιτών και συνεργατών του "πήραν φωτιά" μιας και πολλοί ρωτούσαν για την υγεία του, και δέχονταν μεγάλη έκπληξη όταν στο τηλέφωνο τους απαντούσε ο ίδιος ο "εγκεφαλικά", "καρδιακά"... "νεκρός" (θεός φυλάξει) ο Καλαβρής! Ο οποίος στο άκουσμα της πληροφορίας ξεκαρδιζόταν στα γέλια.
Ειδικά όταν κάποιοι πολίτες τον είδαν να γευματίζει με συνεργάτες έμειναν έκπληκτοι που το... "φάντασμά του" έτρωγε!
Μετά την δήθεν οικολογία, την "μούγκα" για το νερό, τις "αιτήσεις" πρόσληψης, τα ασύστολα ψέματα για την συμπλήρωση ψηφοδελτίου και τις δήθεν "λύσεις" για υδροδότηση ήρθε και ο "θάνατος" του συνυποψηφίου τους! Έλεος ρε σεις εκλογές εκλογές είναι και δεν "βρέχει" απλά ο κόσμος "ξεματιάζει" απ' το "μάτι" της ειλικρίνειας και της αλήθειας που σας διέπει και βγάζει συμπεράσματα για το πως θα διοικήστε αν τύχει (που δεν υπάρχει περίπτωση) να εκλεγείτε!

 απο  messapia-news


1 σχόλιο:

  1. Μήπως θα έπρεπε να διατυπωθεί πιο αμερόληπτα η παραπάνω ανάρτηση, ώστε να μην μπορεί να χαρακτηριστεί ως μέσο προπαγάνδας (όπως φαίνεται);
    Κι ακόμα καλύτερα να αναφερθούν ονομαστικά αυτοί οι οποίοι φέρονται ως "λασπολόγοι";
    Ολα προς χάρην αντικειμενικότερης ενημέρωσης !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com