Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Νέος «cosmos» διασκέδασης με τον Γιάννη Πλούταρχο!

Ένας νέος COSMOS διασκέδασης εγκαινιάζεται και αλλάζει τις νύχτες στην Αθήνα!
Από την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο το COSMOStage υποδέχεται τον Γιάννη Πλούταρχο!
Ο Γιάννης Πλούταρχος συναντάει και πάλι τον κόσμο που τον έχει αγαπήσει και στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια σε έναν ανακαινισμένο χώρο, με τα καλύτερα standards ακρόασης, θέασης αλλά και σύγχρονης αισθητικής. Ένα χώρο που επιτρέπει στο κοινό να έχει επαφή με τον αγαπημένο του καλλιτέχνη, αφού η διαρρύθμιση του είναι τέτοια ώστε να υπάρχουν bar δεξιά και αριστερά της σκηνής.
Οι πολυάριθμοι φίλοι του θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη  σε ένα πρόγραμμα γεμάτο παλιές αλλά και καινούργιες επιτυχίες από το πολυπλατινένιο του άλμπουμ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ («Απόψε Αιμορραγώ», «Το χαστούκι της αγάπης», «Είσαι όμορφη», «Θησαυρός», «Ένας Θεός», «Φυσάει πολύ», «Αχ κορίτσι μου», «Υπήρχαν όρκοι», «Φοβάμαι πως», «Είσαι Υπέροχη» κ.α.) καθώς και σε πολλές θεματικές εκπλήξεις.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος προσωπικά έχει φροντίσει ώστε  το COSMOStage να παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε πολύ λογικές τιμές. Η είσοδος με ποτό ανέρχεται στα 10€ και η φιάλη στα 150€.
Κλασσικός αλλά και πιο σημερινός από ποτέ ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ, έχει μαζί  του την Αμαρυλλίδα, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, καθώς και πολλούς νέους και ταλαντούχους καλλιτέχνες.
COSMOStage (πρώην ΕΝΑΣΤΡΟΝ)
Πειραιώς 178, Αθήνα
Τηλ.: 210-3413550 - 552


www.musiccorner.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com