Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Αυτά είναι τα έργα του κου Μπουροδήμου;

Επειδή είμαι από τον Δήμο Διρφύων θα ήθελα να μιλήσω για το έργο του Μπουροδήμου. Πράγματι υπάρχει αποχετευτικό σύστημα, πράγματι υπάρχει ασύρματο internet, πράγματι έχουν ανοιχτεί δρόμοι (Νομαρχιακά έργα βεβαια, να είναι καλά ο κος Μπουραντας). Αυτά όμως που δεν αναφέρονται είναι το τι δεν έκανε ο κος Μπουροδήμος. Τις κατολισθήσεις που γίνονται εδώ και καιρό από Στενή προς Στρόπονες γιατί δεν το αναφέρει κανείς και γιατί ο κος Μπουροδήμος δεν έχει πάρει μέτρα για την προστασία των διερχόμενων και ανυποψίαστων οδηγών; Το ποτάμι γιατί το έχει πνιγμένο μέσα στα σκουπίδια και δεν το καθαρίζει; Ο δρόμος από και προς Μεσσαπία πότε θα επιδιορθωθεί; Και τέλος ακούγεται ότι πίνουμε νερό από αμιαντοσωλήνες, που έχουν απαγορευθεί ως καρκινογόνες τι θα γίνει με το θέμα αυτό; Ισχύει; Και αν ισχύει γιατί ο κος Μπουροδήμος δεν έχει κάνει τα κατάλληλα έργα για να μπουν νέες σωλήνες; Και μας λέει συνεχώς ότι θα επιλύσει το θέμα του νερού στη Μεσσαπία και μας θα συνεχίσει να μας σκοτώνει με τον αμίαντο.
Αυτά είχα να πω
Ο Διρφυώτης

evia-logos

2 σχόλια:

  1. Αυτό που θέλει να τονίσει το Dirfisnews είναι οτι η Στενή έχει πολύ περισσότερα έργα απο τα ψαχνά και είναι πολύ πιο προχωρημένη απο τα Ψαχνά! Αυτό δεν θα είχε γίνει αν ο δήμαρχος δεν είχε όραμα και δεν ήταν καλος! Όσο για μερικά έργα που λέτε οτι έιναι Νομαρχιακά, Ας γινόντουσαν και αλού και ας ήταν και Νομαρχιακά!! Αλλα θέλει πίεση και σχέδιο απο τον Δήμαρχο! Επίσης γι αυτους που λενε οτι όλα τα κάνουν οι κοινοτάρχες, αυτά τα έργα όπως ο βιολογικός καθαρισμός είναι έργο του Δήμου. Άλλο αν συμμετέχει και ο κοινοτάρχης σε αυτο. Αυτα γιατι ο Μπουροδήμος έχει έργο και ο κοσμος το βλεπει!
    Dirfisnews

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από πότε θεωρείται αναπτυξιακό έργο το ασύρματο Internet, απορώ! Όχι άξιο λόγου δεν είμαι αλλά ούτε για στάχτη στα μάτια δεν φτάνει! Μιλάμε για κόστος ενός βασικού μισθού το πολύ! Οσο για το οδικό δίκτυο,κάτι σε γεφύρι της Άρτας μου θυμίζει. Τρία χωμάτινα κομμάτια 50-60 μέτρων μεταξύ Καθενών- Στενής ταλαιπώρησαν δημότες κι επισκέπτες περισσότερο από έναν χρόνο!(και με το ανάλογο οικονομικό κόστος στους επιχειρηματίες της περιοχής).
    Κάποιος υποψήφιος του κ.Μπουροδήμου στο παρελθόν έκανε το ειρωνικό σχόλιο "μια λάμπα σας αλλάζουμε και μας ψηφίζετε".
    Τέλος στο "σας αλλάζουμε τα φώτα κι επειδή είστε άβουλοι θα μας ξαναλουστείτε"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com