Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Σοκ από τον θάνατο 23χρονης πορνοστάρ σε πλαστική

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη της Γερμανίας από τον θάνατο της 23χρονης πορνοστάρ «Σέξι Κόρα». Η κατά κόσμον Κάρολιν Μπέργκερ, η οποία την περσινή χρονιά είχε προκαλέσει αίσθηση με τις εξαλλοσύνες της μέσα στο σπίτι του γερμανικού «Big Brother», δεν συνήλθε ποτέ από το κώμα στο οποίο έπεσε αμέσως μετά την επέμβαση προσθετικής στήθους. Αυτή ήταν η έκτη φορά που η 23χρονη έμπαινε στο χειρουργείο για να μεγαλώσει το στήθος της, σε μια προσπάθεια να προκαλεί συνεχώς ντόρο γύρω από την εικόνα της.

Η γερμανική εφημερίδα «Bild» κυκλοφόρησε με πηχυαίο τίτλο «Η σταρ του Big Brother Κόρα είναι νεκρή» και υπότιτλο «Το αδύναμο κορμί της (46 κιλά) πάλεψε με τον θάνατο για 224 ώρες. Ομως έχασε». Η νεαρή πορνοστάρ ξεψύχησε ύστερα από ακατάσχετη εγκεφαλική αιμορραγία. Βρισκόταν σε κώμα για εννέα ημέρες στην κλινική «Αλστερ» του Αμβούργου, στην οποία είχε εισαχθεί για να μεγαλώσει το στήθος της από μέγεθος 34G σε 34F. Κατά τη διάρκεια της επέμβασής όμως -πιθανολογείται λόγω της αναισθησίας- υπέστη δύο καρδιακές ανακοπές, οι οποίες άφησαν τον οργανισμό της για δεκαπέντε λεπτά χωρίς οξυγόνο.

Οι γιατροί κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή με τεχνητό κώμα, όμως οι βλάβες ήταν πλέον μη αναστρέψιμες. Για την κρισιμότητα της κατάστασής της ενημερώθηκαν αμέσως οι γονείς της και ο σύζυγός της, ο 25χρονος Τιμ Βόσνιτσα. Εκείνος ήταν που μετέδωσε την τραγική είδηση στα μίντια. «Οι γιατροί μόλις με ενημέρωσαν ότι δεν τα κατάφερε. Στο τέλος αποκοιμήθηκε γλυκά».

Τώρα οι γερμανικές αρχές έχουν ξεκινήσει δικαστική έρευνα για τους δύο γιατρούς, τους δύο χειρουργούς και τον αναισθησιολόγο που σχετίζονται με το εν λόγω περιστατικό, αφού υπάρχουν υπόνοιες για ιατρικά λάθη.

Η εφημερίδα του Αμβούργου «Morgenpost», η οποία παρουσίασε εκτενές αφιέρωμα με τίτλο «Κόρα», ανέφερε ότι η νεαρή σταρ είχε γυρίσει προσφάτως από κρουαζιέρα στο Ντουμπάι, όπου είχε ταξιδέψει με τον σύζυγό της. Μία μέρα πριν εισαχθεί στο χειρουργείο, η 23χρονη είχε δημοσιεύσει στο Twitter της μια φωτογραφία του σκύλου της, ενώ κοιμόταν γλυκά στο καλάθι του… όπως γλυκά αποκοιμήθηκε και εκείνη λίγες μέρες αργότερα.

madata gr
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com