Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Επιτροπές

Εχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Διρφύων Μεσσαπίων μεταξύ των θεμάτων ήταν και η ψήφιση και καθορισμός δημιουργίας κάποιων επιτροπών. Καταρχήν καθορίστηκε επιτροπή υγειονομικού ενδιαφέροντος όπου θα ελέγχει τα καταστήματα αν πληρούν τους κατάλληλους υγειονομικούς όρους και όσα δεν τους πληρούν να σφραγίζονται. Η επιτροπή αυτή είναι τριμελής και αποτελείται από έναν Δημοτικό Σύμβουλο με τον αναπληρωματικό του και από δύο Δημοτικούς Υπαλλήλους με τους αναπληρωματικούς τους.
Ειδικότερα αυτή η επιτροπή αποτελείται: Τακτικά μέλη Λαφαζάνης, Γιαπλές, Γκίκας και αναπληρωματικά Μπαρσάκης, Αγουρίδα και Τριανταφύλλου

Επίσης καθορίστηκαν ποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι θα εισέλθουν στην επιτροπή Λιμεναρχείου τόσο της Χαλκίδας όσο και της Κύμης. Στην επιτροπή Λιμεναρχείου Χαλκίδας θα μας εκπροσωπήσουν ως Τακτικό μέλος ο κος Ανδρέας Κουλοχέρης και ως Αναπληρωματικό ο κος Κωνσταντίνος Πολυζώης. Στην επιτροπή Λιμεναρχείου Κύμης θα μας εκπροσωπούν ως τακτικός μέλος ο κος Μάλλιαρης Αθανάσιος και ως αναπληρωματικό η κα Μελλά Βάσω.
Ακόμη ορίστηκε επιτροπή χορήγησης λαϊκών αγορών η οποία θα είναι τριμελής και θα αποτελείται από έναν Δημοτικό Σύμβουλο, έναν γεωοπόνο γεωργικών εφαρμογών και έναν αγροφύλακα. Ο Δημοτικός Σύμβουλος που προτάθηκε και ψηφίστηκε να μας εκπροσωπεί σε αυτή την επιτροπή είναι ο κος Τσατσαρώνης.
Άλλη μία επιτροπή είναι και αυτή της Συγκρότησης παραλαβής εργασιών-μεταφορών. Αυτή η επιτροπή είναι τριμελής και αποτελείται από ένα Δημοτικό Σύμβουλο με τον αναπληρωματικό του και δύο Δημοτικούς Υπαλλήλους με τα αναπληρωματικά τους μέλη. Το Δημοτικό Σύμβουλο μαζί με τον αναπληρωματικό του ορίζει το Δημοτικό Συμβούλιο ενώ τους Δημοτικούς Υπαλλήλους με τα αναπληρωματικά τους μέλη ορίζει ο ίδιος ο Δήμαρχος. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που θα μετέχουν σε αυτή την επιτροπή είναι τακτικό ο κος Νίκος Κοντάκης και αναπληρωματικό η κα Μελλά βάσω.
Άλλη μία επιτροπή που συντάχθηκε είναι η επιτροπή συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών η οποία και αυτή είναι τριμελής.

Άλλη επιτροπή είναι η επιτροπή καταστροφής παλαιών υλικών και αντικειμένων, η οποία αποτελείται από τρεις Δημοτικούς Συμβούλους και τους αναπληρωματικούς τους. Σε αυτή την επιτροπή τα τακτικά μέλη είναι ο Παράκατης, ο Κούκουρας και ο Μυλωνάς και αναπληρωματικά ο Λαφαζάνης, ο Λύρας και ο Ράζος. Κατά την συζήτηση της ψήφισης της επιτροπής αυτής ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κος Γιώργος Ψαθάς ανέφερε ότι θα ήταν καλό να δημιουργηθεί και μία αποθήκη στην οποία θα βάζουν μέσα διάφορα υλικά και αντικείμενα τα οποία δεν είναι για καταστροφή. Επίσης ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κος Ραπτάκης πρότεινε να δώσει στο Δήμο μία αντλία από ένα πυροσβεστικό που έχει δοθεί από την Εκάλη και το οποίο είναι σε χείριστη κατάσταση. Η αντλία αυτή μπορεί να δώσει 200 τόνους νερό την ώρα.
Βέβαια υπήρξαν και άλλες επιτροπές τις οποίες θα αναφέρουμε σε νέες μας αναρτήσεις αλλά θα αναφέρουμε και τα ονόματα όλων των επιτροπών.

messapia-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com