Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2011

Απόψε ο μεγάλος τελικός

Ποιος θα κλείσει τελευταίος την πόρτα του Σπιτιού του «Big Brother»;
Το «Big Brother» μπαίνει στην τελική ευθεία, καθώς η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Αντώνης, Γιάννης, Εβελίνα, Ηλίας. Ποιος θα κλείσει τελευταίος την πόρτα του Σπιτιού του «Big Brother»; Απόψε, στις 21:00, ο μεγάλος τελικός του «Big Brother» έρχεται και όλα μπορούν να συμβούν! Πρόκειται για μια ξεχωριστή βραδιά, γεμάτη έντονα συναισθήματα και ανατροπές, σ’ ένα live που κρύβει πολλή αγωνία.
Ο Αντώνης, ο Γιάννης, η Εβελίνα και ο Ηλίας είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδιάς. Μετά από τέσσερεις μήνες κατάφεραν, ο καθένας με το δικό του τρόπο, να φτάσουν στον τελικό και να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Όμως μόνο ένας θα είναι ο νικητής! Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νικητή έχει καταρρίψει κάθε προηγούμενη συμμετοχή. Τελευταία αποστολή του παιχνιδιού ήταν το «αγνοήστε το προφανές»! Περίεργα πρόσωπα εισέβαλαν στο Σπίτι και αναστάτωσαν τους συγκάτοικους, καθώς εκείνοι έπρεπε να τα αγνοήσουν.
Απόψε, στο μεγάλο τελικό, θα δοθούν όλες οι απαντήσεις! Ποιος είναι τελικά ο μεγάλος νικητής; Ποιο είναι το τελικό ποσό του επάθλου; Ποιος από τους συγκάτοικους κέρδισε τελικά το αυτοκίνητο; Αυτή την ιδιαίτερη βραδιά, το στίγμα τους θα δώσουν και όλοι οι συγκάτοικοι που πέρασαν από το Σπίτι του «Big Brother». Στο πλατό θα βρίσκονται επίσης συγγενείς και φίλοι των τεσσάρων συγκάτοικων αλλά και ο Mark F. Angelo και οι Vegas, οι οποίοι θα ερμηνεύσουν το τραγούδι τους «Μη σε νοιάζει», το οποίο ακούγεται στους τίτλους του «Big Brother».
Η Ρούλα Κορομηλά θα συντονίσει τη διαδικασία, ενώ μαζί θα είναι όπως κάθε Κυριακή και ο Παύλος Σταματόπουλος. Στην κορύφωση της βραδιάς η Ρούλα Κορομηλά θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και θα υποδεχθεί στο στούντιο το πρόσωπο που οι τηλεθεατές επέλεξαν ως νικητή. «Big Brother» η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε! Δείτε το μεγάλο τελικό, απόψε, στις 21:00!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com