Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Ραπτάκης: επιμένει στην επικοδομητική αντιπολίτευση


Συνέντευξη έδωσε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων κος Σπύρος Ραπτάκης στον έγκριτο Δημοσιογράφο κο Δημήτρη Μπατσακούτσα στο σταθμό 9.65 το σταθμό των εργαζομένων. Ο κος Ραπτάκης ρωτήθηκε για όλα τα ζητήματα που έχουν απασχολήσει έως τώρα το Δήμο και το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο προέκυψε από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010. Ο κος Ραπτάκης τοποθετήθηκε για την κατάσταση την οποία υπάρχει στο Δήμο, για θέματα-προβλήματα τα οποία πρέπει να προωθηθούν, καθώς και για τη στάση τόσο του ίδιου όσο και του συνδυασμού τον οποίο εκπροσωπεί στα τεκταινόμενα του Δήμου  Στην έξυπνη ερώτηση του δημοσιογράφου κου Μπατσακούτσα για όσα ακούγονται, από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης και του κου Ψαθά σημειώνουμε εμείς, ότι στηρίζει τον κο Μπουροδήμο και την συμπολίτευση ο κος Ραπτάκης ήταν κάθετος και επανέλαβε για ακόμη μία φορά αυτό που πολλές φορές έχει πει, ότι ασκεί εποικοδομητική αντιπολίτευση για το καλό του Δήμου και το συμφέρον του τόπου στηρίζοντας τα θετικά της Δημοτικής συμπολίτευσης και στηλιτεύοντες τα αρνητικά της.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κο Ραπτάκη σχετικά με αυτή τη συνέντευξη μας είπε "το επαναλαμβάνω για ακόμη μία φορά θα ασκήσουμε εποικοδομητική αντιπολίτευση. Δεν έχω σκοπό να κάνω αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση και να δημιουργώ εντυπώσεις. Θα στηρίξω την συμπολίτευση σε όσα θετικά προωθούνται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο Δήμο μας και θα βρίσκομαι φανατικά απέναντί της σε όλα τα αρνητικά. Δεν με ενδιαφέρει τι διαδίδεται σε επίπεδο πλατείας από οποιονδήποτε. Οι θεατρινισμοί και η μη επίγνωση των θεμάτων δεν καλύπτονται ούτε με λαϊκισμούς ούτε με ύβρεις προς τα πρόσωπα των θεσμοθετημένων οργάνων του Δήμου. Η άσκηση των καθηκόντων της αντιπολίτευσης είναι σοβαρή υπόθεση και ανάλογα με τις θέσεις τις οποίες θα πάρουμε σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο αυτά τα τρεισήμισι χρόνια θα κριθούμε όλοι στο τέλος."
Επίσης μας εξέφρασε την αισιοδοξία του διότι όπως και ο ίδιος διαπιστώνει όσο περνάει ο καιρός τόσο οι πολίτες όσο και τοπικά στελέχη τα οποία εμπλέκονται με τα Δημοτικά πράγματα αντιλαμβάνονται ποιος ασκεί ουσιαστική αντιπολίτευση σε αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο.

messapia-news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com