Τρίτη, 11 Ιανουαρίου 2011

Κομμένα τα κινητά στους δημοσίους υπαλλήλους

Κομμένα τα κινητά στους δημοσίους υπαλλήλους

Δημοσίευση 12/01/2011 07:40 Ανανέωση 12/01/2011 07:44
Ο νέος κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, Τζέρι Μπράουν ανακοίνωσε χθες ότι 48.000 δημόσιοι υπάλληλοι θα στερηθούν τα κινητά τηλέφωνά τους από την 1η Ιουνίου, στο πλαίσιο ενός δραστικού σχεδίου για τη μείωση του δημοσιονομικού ελλείμματος της Πολιτείας.

Σε σχετική ανακοίνωση, διευκρίνισε ότι σήμερα η Πολιτεία πληρώνει 96.000 συνδρομές κινητών τηλεφώνων, και υπολογίζει ότι μειώνοντας στο μισό τον αριθμό αυτό θα εξοικονομήσει 20 εκατομμύρια δολάρια σε ετήσια βάση.

"Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι το 40% των υπαλλήλων χρειάζεται κινητό τηλέφωνο που να το πληρώνει η υπηρεσία", δήλωσε.

"Ορισμένοι με τους οποίους θα πρέπει να μπορούμε να επικοινωνούμε 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, ενδεχομένως το χρειάζονται, όμως ο συνολικός αριθμός των τηλεφώνων προκαλεί κατάπληξη. Ακόμη και αν μειωθούν στο μισό, το ένα πέμπτο των δημοσίων υπαλλήλων θα συνεχίσει να έχει κινητό τηλέφωνο πληρωμένο από την υπηρεσία.

"Μπροστά σε ένα έλλειμμα ύψους πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, ένα κινητό τηλέφωνο μπορεί να φαίνεται ασήμαντο. Όμως το να ξοδεύουμε 20 εκατομμύρια δολάρια, ίσως και περισσότερα, σε κινητά τηλέφωνα, είναι αδικαιολόγητο", κατέληξε ο Μπράουν.
 
Logo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com