Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Από τη Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011, διεκόπη η δωρεάν μεταφορά των μαθητών του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ψαχνών με Λεωφορείο του Δήμου.

Ο λόγος της διακοπής των δρομολογίων είναι αποκλειστικά και μόνο η έλλειψη οδηγού-υπαλλήλου του Δήμου με δίπλωμα κατάλληλο για την κίνηση του Λεωφορείου.

Ο οδηγός που χρησιμοποιείτο έως το Δεκέμβριο, δυστυχώς, ανήκει στο τμήμα των απλήρωτων εργαζομένων της δημοτικής επιχείρησης, των οποίων η εργασιακή σχέση θα κριθεί από την Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου, από το οποίο πλέον θα ελέγχονται ως προς τις δαπάνες τους και οι δημοτικές επιχειρήσεις.

Ας αφήσουν λοιπόν κάποιοι περισσότερο “ευαίσθητοι” από εμάς τα δάκρυα και ας αναλογιστούν το γιατί ο Δήμος δε διαθέτει οδηγό κατάλληλο για την κίνηση του λεωφορείου (το οποίο, σημειωτέον, μεταφέρει μικρά παιδιά), όπως δε διαθέτει και υπαλλήλους άλλων ειδικοτήτων όταν περισσεύουν οι ανειδίκευτοι.

Διαβεβαιώνουμε τους γονείς ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό, στο πλαίσιο πάντα του νόμου, για να συνεχιστεί η δωρεάν μεταφορά των μαθητών χωρίς να επιβαρύνουμε με χρέη και ελλείμματα το Δήμο.

Η οργάνωση και η σωστή στελέχωση του Δήμου αποτελεί άμεση προτεραιότητά μας και, μέσα από αυτή, θα δοθεί η δυνατότητα για καλή λειτουργία και υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών σε όλους τους δημότες και, φυσικά, στη νεολαία στην οποία επενδύουμε κατά προτεραιότητα.



Ο Δήμαρχος Διρφύων - Μεσσαπίων



Ιωάννης Μπουροδήμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com