Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Big Brother: Η Ελίνα καταθέτει αγωγές

Big Brother: Η Ελίνα καταθέτει αγωγές

Η πρώην παίκτρια του «Big Brother», Ελίνα Μπεκάκου, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στο γραφείο του δικηγόρου της, προκειμένου να καταθέσει αγωγές κατά του ALPHA και της παραγωγής του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με την «Espresso», εστάλη εξώδικο τις προηγούμενες μέρες στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA και ζητείται αντίγραφο του συμβολαίου που έχει υπογράψει η Ελίνα με την εταιρεία παραγωγής, καθώς και DVD με αποσπάσματα από το «Big Brother» αλλά και άλλες εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού της Κάντζας, που όπως υποστηρίζει η Ελίνα έχουν θίξει βάναυσα την τιμή και την υπόληψή της. Μέσα στην εβδομάδα περιμένουν την απάντηση και όσα έχουν ζητηθεί από τον ALPHA. Από εκεί και πέρα, η παίχτρια σε συνεργασία με τον δικηγόρο της θα αποφασίσει για το πώς θα κινηθεί.

Η πρώην παίκτρια του reality έχει μεγάλα παράπονα από την παραγωγή και θεωρεί πως δεν την προστάτεψαν, καταγγέλλοντας ότι δέχθηκε επίθεση από άλλη συμμετέχουσα στο reality. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η Ελίνα, μια άλλη έγκλειστη στο σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού» χειροδίκησε εναντίον της.

Όμως, αυτό δεν είναι το μόνο γεγονός που φαίνεται πως έχει ενοχλήσει την Ελίνα Μπεκάκου, αφού είχε ενημερώσει την παραγωγή του reality πως είναι αλλεργική στους ξηρούς καρπούς και παραλίγο να έχει μεγάλο πρόβλημα με την υγεία της. Όπως ισχυρίστηκε, κάποιος έβαλε ξηρούς καρπούς στο φαγητό της, με αποτέλεσμα να υποστεί αλλεργικό σοκ και να μεταφερθεί με ασθενοφόρο σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου νοσηλεύτηκε για δύο μέρες απομονωμένη σε ένα δωμάτιο, χωρίς να ενημερωθούν οι δικοί της άνθρωποι.

Μάλιστα, σύμφωνα με πρόσωπα του περιβάλλοντός της, η Ελίνα για δέκα μέρες ακολούθησε θεραπευτική αγωγή με κορτιζόνη και ειδική διατροφή, για να μπορέσει να συνέλθει από το αλλεργικό σοκ.

Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com