Κυριακή, 9 Ιανουαρίου 2011

Ανοίγουν τις μπάρες σε όλη την ΕλλάδαΡαντεβού στις… εθνικές οδούς δίνουν σήμερα τα μέλη του κινήματος κατά των διοδίων, ανοίγοντας τις μπάρες σε όλο το δίκτυο από τη Θεσσαλονίκη έως την Τρίπολη! Οι κινητοποιήσεις ξεκινούν στις 15:00 και θα διαρκέσουν έως τις 17:00.


Η κίνηση αυτή αποτυπώνει την οργισμένη αντίδραση των πολιτών στις απανωτές αυξήσεις των τελών διέλευσης, επιστέγασμα των οποίων είναι οι πρόσφατες τιμαριθμικές αναπροσαρμογές που αυξάνουν έως 0,60 λεπτά τα διόδια και υιοθετούνται από όλους τους αναδόχους των έργων.

Με σύνθημα «Μας φοβούνται, δεν τους φοβόμαστε», οι επιτροπές αγώνα σε όλη την Ελλάδα καλούν τους οδηγούς να αντισταθούν στα χαράτσια των μεγαλοεργολάβων και δηλώνουν έτοιμες να αναμετρηθούν στα δικαστήρια για τη νομιμότητα των διοδίων.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ 105,8, ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης δήλωσε ότι θα ξεκινήσουν άμεσα διαπραγματεύσεις με τις κοινοπραξίες, με στόχο να μειωθούν οι τιμές των διοδίων αλλά και οι έμμεσοι φόροι που ανεβάζουν το αντίτιμο.
Πηγή:protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com