Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Άνδρας μετακινείται μόνο με γερανό

Ένας άνδρας που έως και την περσινή χρονιά ζύγιζε σχεδόν 454 κιλά έκανε μήνυση στο ΕΣΥ της Βρετανίας, υποστηρίζοντας ότι απέτυχε να τον βοηθήσει με κίνδυνο της ζωής του. Ο πρώην ταχυδρόμος Paul Mason μόλις πέρυσι έκανε τη γνωστή γαστρική χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να μειωθεί η απαίτησή του σε κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων φαγητού, προκειμένου «να χορτάσει» το γιγάντιο μέγεθος του.
Ο 50χρονος άνδρας μετά την επέμβαση σήμερα ζυγίζει 235 κιλά, αλλά όπως ισχυρίζεται θα μπορούσε να είχε βοηθηθεί πριν από πολλά χρόνια.
Ο κ. Mason, ο οποίος χρειαζόταν να καταναλώνει πάνω από 20.000 θερμίδες την ημέρα στα βαρύτερα του, υποστηρίζει ότι ο ίδιος ζήτησε βοήθεια από το γιατρό του το 1996, ο οποίος αντιθέτως τον ειρωνεύτηκε συστήνοντας : «να κάνει περισσότερο ποδήλατο».
Αντί αυτού, τον έστειλαν σε ένα διαιτολόγο και παρά τις διατροφικές διαταραχές που αντιμετώπιζε, δεν έβλεπε καμμία διαφορά.
Το βάρος του αυξανόταν συνεχώς και η μεταφορά του κάθε φορά έπρεπε να γίνει με ειδικό γερανοφόρο όχημα.
Το κόστος της συντήρησής του ήταν δυσβάσταχτο, τόσον ως προς την οικονομική επιβάρυνση της ποσότητας της τροφής που είχε ανάγκη καθημερινά, αλλά και ως προς τη μεταφορά του η οποία κόστιζε υπέρογκα ποσά, σχεδόν ...100.000 το χρόνο.
Τώρα το κράτος καλείται να τον αποζημιώσει με ένα υπέρογκο ποσόν που ξεπερνά το ένα εκατομμύριο λίρες.






news bomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com