Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Έτοιμοι για όλα οι εργαζόμενοι στα ΑΤΛΑΝΤΙΚ

Με το παρακατω μηνυμα που απευθυνεται στους εργαζομενους των σουπερ μαρκετ Ατλαντικ η ΟΥΙΕ ουτε λιγο ουτε πολυ μας ειπε πως θα παρουμε σαν βοηθεια 1000 ευρω απο τον ΟΑΕΔ. Αυτο το μηνυμα σταλθηκε στις 3/1/2011 στα σουπερ μαρκετ Ατλαντικ...
atlantic
Προς τους εργαζομενους Σ/Μ ΑΤΛΑΝΤΙΚ. Συναδελφους,
Συναδελφοι. Μετα την κινητοποιση-διαμαρτυρια που πραγματοποιησαμε στις 21/12.2010, η ομοσπονδια μας σε ολο αυτο το διαστημα που μεσολαβησε,κινηθηκε! πιεστικα προς τα Υπουργεια Οικονομικων και Εργασιας για την αμεση ικανοποιση των δυο βασικων αιτηματων που ειχαμε θεσει. Μετα απο συνεχεις επαφες και πιεσεις της ομοσπονδιας και με δεδομενες τις γνωστες γραφειοκρατικες δυσκολιες,τελικα κατεστη δυνατη η υπογραφη εκ μερους τριων Υπουργων(οικονομικων,εσωτερικων,εργασιας) με την οποια εγκρινεται η καταβολη ποσου υψος 1000ευρω για καθε εργαζομενο εναντι των δεδουλευμενων αποδοχων,προκειμενου να υπαρξει η ελαχιστη δυνατη οικονομικη ανακουφιση κατα την εορταστικη περιοδο.
Τα αρμοδια Υπουργεια δεσμευτηκαν οτι θα χορηγηθουν το παραπανω ποσο αμεσως μετα την Πρωτοχρονια, μεσα στο πρωτο δεκαημερο του Ιανουαριου. Ως προς το μελλον της εταιριας και συγκεκριμενα ως προς το ζητημα του σχεδιου βιωσιμοτητας, η ομοσπονδια μας εξακολουθει και πιεζει στην κατευθυνση της εξευρεσης λυσης και προς το παρον υπαρχει μια καταρχας κυβερνητικη δεσμευση για την υποστηριξη του, η οποια εξεταζει το νομικο πλαισιο και τυχον αλλαγες που ισως απαιτηθουν. Σε καθε περιπτωση, η ομοσπονδια μας δεν αφησυχαζει και συνεχιζει τον αγωνα για την καλυτερη δυνατη υπερασπιση των συμφεροντων των εργαζομενων και την υπαρξη μιας οριστικης λυσης σε θετικη κατευθυνση. Θα σας πληροφορουμε για καθε εξελιξη και εκφραζουμε σε εσας και τις οικογενειες σας τις θερμοτερες ευχες μας για τη νεα χρονια.
Με συναδελφικους χαιρετισμους,
Η Προεδρος Γραμματεας ΜΕΤΑΞΙΑ ΣΤΕΚΟΥΛΕΑ ΘΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

.................................. Τι ειρωνια ακομη κι αν γινει....οι γιορτες περασαν και κανεις απο αυτους τους κυριους δεν νοιαστηκε αν ειχαμε να τις περασουμε εστω και με τα βασικα.Και τωρα ερχονται να μας κοροιδεψουν παλι οτι θα μας δωσουν 1000ε μεσω ΟΑΕΔ. Και ερωτω,εφ`οσον ειναι μεσω ΟΑΕΔ τι χρειαζονται οι αριθμοι λογαριασμων που ζητησε απο ολους μας η επιχειρηση για να βαλει τα λεφτα??? Γιατι ξαφνικα προχθες μας ζητησαν λογαριασμους τραπεζης για να βαλουν (λεει) τα 1οοοε. Προσωπικα νομιζω πως μας κοροιδευουν ασυστολα.Δεν προκειται να παρουμε ουτε ενα ευρω. Αν ηταν μεσω ΟΑΕΔ θα επρεπε απλως να δωσουν τα ονοματα και να ειδοποιηθουμε μεσω ΟΑΕΔ/Αλλα ο ΟΑΕΔ δεν εχει καμια ενημερωση επι του θεματος αυτου. Αρα τι γινεται??? Μηπως ελαβαν τις αγωγες των εργαζομενων και (αφου ειδαν τα νουμερα των αποζημιωσεων που διεκδικει ο καθενας) προσπαθουν τω! ρα να μας κανουν να επιστρεψουμε στην δουλεια δινοντας μας ενα μερος των διεκδικησεων μας για να χασουμε τα υπολοιπα??? Απλως αναρωτιεμαι........(ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΠΙΝΑ)).......ΠΑΛΙ ΚΟΜΠΙΝΑ???? Και τι μπορουν να κανουν με τους αριθμους των λογαριασμων μας??? Μονο να μας βαλουν χρηματα....Ε λοιπον ας τα βαλουν και....βλεπουμε μετα... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙς ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ!!!!!!ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!!!!!
 
Eviorama.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com