Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Θέλησε να κάνει επισκευή στο σπίτι και έπεσε σε θησαυρό !

Τυχερός ο ιδιοκτήτης παλιάς μονοκατοικίας στην Κομοτηνή !!
Ούτε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης μιας παλιάς μονοκατοικίας στην Κομοτηνή στην οποία είχε περάσει τα παιδικά του χρόνια, θυμόταν πια τις διηγήσεις του πατέρα του για τον κρυμμένο θησαυρό που τάχα κρυβόταν μέσα στο πατρικό του… Τις έφερε και πάλι στη μνήμη του η… κατάρρευση ενός τοίχου κατά την διάρκεια εργασιών, όταν άρχισε να «βρέχει»… νομίσματα!
Ο ιδιοκτήτης είχε ζητήσει από έναν υδραυλικό να αναλάβει τις επισκευές στα υδραυλικά της πατρικής του κατοικίας, μια και η υγρασία σε ένα από τα δωμάτια είχε γίνει αιτία να εμφανιστεί μούχλα… Ο τεχνίτης και ο βοηθός του ξεκίνησαν να σκάβουν για να εντοπίσουν τον σωλήνα με την διαρροή, όταν ξαφνικά ο εντελώς σάπιος τοίχος κατέρρευσε!
Μαζί με τα τούβλα, όμως, σωριάστηκαν στο δάπεδο εκατοντάδες… ασημένια νομίσματα που ήταν θαμμένα στο εσωτερικό του τοίχου! Όπως αποδείχθηκε, το μυστικό του πατέρα του ιδιοκτήτη ήταν πέρα για πέρα αληθινό και «ο θησαυρός του μακαρίτη» αποτελούνταν από βουλγαρικά νομίσματα κοπής του 1932, που προφανώς κάποιος τα είχε κρύψει κατά την διάρκεια της βουλγαρικής κατοχής στην Θράκη, το 1940! Ο ιδιοκτήτης έβαλε τον υδραυλικό να υποσχεθεί ότι δεν θα αποκαλύψει την ανακάλυψη του θησαυρού και να συνεχίσει τις εργασίες σαν να μην συνέβη τίποτε. Το σκέφτεται, όμως, σοβαρά να γκρεμίσει και τους… υπόλοιπους τοίχους του πατρικού του, μια και ο πατέρας του είχε αποκαλύψει και άλλα πράγματα, που τώρα φαίνεται πιθανότερο να υπάρχουν!

eviapost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com