Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Κλείνει το Facebook στις 15 Μαρτίου!

Ο Mark Zuckerberg ανακοίνωσε πως το Facebook.com θα σταματήσει τη λειτουργία του εντός του Μαρτίου αφού η σελίδα έχει ξεφύγει κάθε ελέγχου και του έχει προκαλέσει πολύ μεγάλο στρές!
Facebook
Αυτή η είδηση κυκλοφόρησε εχθές σε όλο τον πλανήτη μέσω εκατοντάδων blog προκαλώντας ανησυχία στους φανατικούς χρήστες της δημοφιλούς σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.
Φυσικά κάτι τέτοιο δεν έχει περάσει καν σαν σκέψη από το μυαλό του ιδρυτή του facebook και των μετόχων της Facebook Inc, αφού θα ήταν σαν να γέμιζαν σακούλες με δισεκατομμύρια δολάρια και να τις πετούσαν από το παράθυρο!
Η "είδηση" είχε και αποσπάσματα από συνέντευξη του Mark Zuckerberg όπου τον παρουσίαζε να έχει δηλώσει: "  
«Εγώ προσωπικά δεν νομίζω ότι είναι μια μεγάλη υπόθεση», είπε σε μια ιδιωτική τηλεφωνική συνέντευξη. "Και για να είμαι ειλικρινής, νομίζω ότι είναι προς το καλύτερο. Χωρίς Facebook, οι άνθρωποι θα πρέπει να πάνε έξω και να κάνουν πραγματικούς φίλους. Αυτό είναι πάντα ένα καλό πράγμα. "
Η είδηση κυκλοφόρησε πολύ γρήγορα και στο facebook, αφού δεκάδες χιλιάδες χρήστες μέχρι στιγμής την έχουν μοιραστεί με τους φίλους τους μέσω των προφίλ τους.
eviorama

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις

tv messapia

Watch live streaming video from tvmessapia at livestream.com